Een minpuntje aan zwanger zijn is dat ik mijn benen niet meer kan IPL’en. Gelukkig blijven de haartjes die al aangepakt waren weg, maar zijn er nog wel koppige stukjes huid die onthaard moeten worden. Hier gebruik ik dan mijn Braun Silk-épil voor: een epilator dat zowel droog als nat gebruikt kan worden en daardoor heerlijk is om in bad te gebruiken. Door de zwangerschap is mijn huid ook net wat gevoeliger en is ontharen in een warme bad ideaal. En hoe geweldig is het dat Braun gewoon een epilator heeft dat onder water gebruikt kan worden?!

Naast mijn benen is een gladde huid op mijn kop net zo belangrijk, misschien zelfs nog belangrijker, dus kies ik ook hier voor producten van Braun. Ik gebruik de 2-in-1 gezichtsborstel die een draaiende mini epilator voor bijvoorbeeld de bovenlip heeft, en daarnaast draaiende gezichtsborstels heeft voor een grondig gereinigde huid dat er werkelijk prachtig uitziet. De verschillende opzetstukken zijn geweldig voor een dagelijkse of een diepe reiniging, en ook scrubben werkt vele malen beter met een mechanisch draaiende borstel. Ja, echt, ik ben dól op mijn Braun epilators en wil mijn vreugde met jullie delen.

A GIFT BY TRENDYMOMMY

Om jullie van de awesomeness van de producten te overtuigen, en jullie met een glad huidje de feestdagen in te sturen heb ik maar liefst vier van deze Braun producten om weg te geven. Ik mag samen van Braun twee Silk-épil 5 Wet & Dry en twee Braun Face: de 2-in-1 weggeven die speciaal voor bezoeksters van TrendyMommy gegraveerd zijn met de tekst “A gift by Trendy Mommy” We hebben ons best gedaan, en denken een mooie cadeau voor de feestdagen te hebben gecreëerd!

BRAUN SILK-EPIL WET&DRY
Voor (jonge) vrouwen die net beginnen met epileren is onlangs de Braun Silk-épil 5 Wet & Dry gelanceerd. Deze innovatieve epilator staat voor perfect ontharen met een extra zachte touch. Ontworpen om in en onder water te gebruiken, zodat het warme water de huid kan kalmeren en mogelijk ongemakkelijk gevoel kan reduceren. Met grote precisie worden haartjes, zelfs haartjes zo klein als een zandkorreltje (0,5mm), verwijderd. Je hoeft dus nooit meer te wachten tot de haartjes volgroeid zijn voor de volgende epileersessie.
De Braun Silk-épil apparaten zorgen tot wel vier weken lang voor een supergladde huid. Dat is lang genoeg om je gedurende de hele feestmaand zorgeloos in het feestgedruis te kunnen storten.

BRAUN FACE: 2-IN1- GEZICHTSVERZORGINSSET
Reinigen en ontharen zijn de twee belangrijke stappen in de beautyroutine van vrouwen. En vooral tijdens de feestdagen als ongewenste haartjes op het gezicht niet op het verlanglijstje staan en de make-up wat zwaarder wordt aangezet. De Braun Face is een 2-in-1 gezichtsverzorgingsset voor een natuurlijke schoonheid. Het bestaat uit een epilator met een extra fijne, nauwkeurige epileerkop om zelfs de meest onzichtbare en fijne gezichtshaartjes op de bovenlip, kin of wenkbrauwboog te verwijderen. En een extreem zachte reinigingsborstel met 10.000 haartjes, die fluweelzacht make-up verwijdert en de poriën grondig reinigt.Het portfolio van Braun Face is inmiddels uitgebreid met drie Beauty Brushes: Extra Sensitive Brush, Exfoliation Brush en Beauty Sponge. Met een simpele wisseling van koppen verandert de gezichtsepilator nu in een ultraveelzijdige – door dermatologen geteste – beauty brush, die ook tijdens de doucheroutine kan worden gebruikt.

Wil jij één van de vier producten die we weg mogen geven winnen? 

Laat hieronder een bericht achter met wat je graag zou willen winnen, en volg ons op Facebook en Instagram om ook daar extra kans te maken. 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like