We kopen met z’n allen massaal van alles online. Ik kan me nauwelijks herinneren dat ik naast de dagelijkse boodschappen iets uit de winkel heb gehaald. Kleding koop ik allang niet meer in de winkel, leuke schoenen vind ik alleen online, en zelfs cosmetica vind ik steeds vaker online terug. Swatchen in de winkel is leuk, maar zodra ik mijn kleur ken en weet wat ik leuk vind kruip ik toch weer achter da laptop. Het wordt ons met webshops zoals Drogistplein.nl wel steeds makkelijker gemaakt.

Bron

Zelf vulde ik onlangs mijn badkamer aan met natuurlijke merken zoals Weleda en Lavera, kon ik de nieuwe doucheschuim van Nivea weer eens niet weerstaan en bestelde ik uiteraard wat make-up van L’Oréal, Essie en Rimmel, omdat ik dat nooit kan laten, en omdat veel van de producten die ik online vind in de winkel niet (meer) verkrijgbaar zijn.Wat ik dus van jullie wilde weten, kopen jullie ook make-up, verzorgings en gezondheidsproducten bij een webshop zoals Drogistplein.nl, dat de volgende dag levert en je letterlijk nadat je kinderen in bed hebt gestopt, je beseft dat je nog shampoo/crème/lippenstift nodig hebt je het gemakkelijk online bestelt en het de volgende dag – vaak in de ochtend nog – binnenkrijgt?*

Persoonlijk vind ik het, met name nu het winter is, ideaal. Omdat ik me aan Elena’s schooltijden moet houden, Valentina van de drie R’en moet voorzien en in een woonwijk woon dat niet in de buurt van een drogist is, mijn vriend overdag met de auto weg is, en ik simpelweg niet even naar de winkel kan rennen. Gewoon ’s avonds bestellen wat ik nodig heb en morgen heb ik het in huis, zonder dat ik de stad in moest.

Nu het tijd voor Kerstcadeau’s is koop ik dan ook extra veel online en kan ik me geen leven meer zonder webshops voorstellen. Over Kerstcadeau’s gesproken, Drogistplein.nl – onderdeel van Plein.nl vond het zo leuk om te horen dat ik graag bij ze bestel, dat ze een leuke Kerstpakket voor mama en kind beschikbaar wilden stellen voor één van onze lezeressen.Wil jij deze mama en kind verzorging/beauty pakket winnen? Check dan mijn social media – Instagram: @TrendyMommyNL Facebook: @TrendyMommyNL en YouTube: @TrendyMommyNL en maak kans!

 

*gesponsord.

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like