Hebben jullie de leukste reclame van 2016 al gezien? Ik blijf het zeggen – Procter & Gamble weet me altijd tot tranen toe te ontroeren met hun reclames, maar gelukkig ook weer blij te maken met de producten die ze verkopen. Het is waarschijnlijk een mamading.

Er gaat geen week voorbij gaat zonder dat ik een Kruidvat binnenren om iets van P&G te kopen. Of het nou om iets voor mijn kleuter, baby, vriend, mijzelf of huis gaat, ik koop er echt heel veel!Dus toen ik een mailtje binnenkreeg dat er ter ere van André Hazes, en zijn 65ste verjaardag een leuke actie in Kruidvat zou komen wilde ik ook jullie daar wat meer over vertellen. Komt het:

Vorige week zou Andre Hazes 65 jaar zijn geworden. Ter gelegenheid hiervan komt er een CD uit met een nooit eerder uitgebracht nummer: Op de schoorsteen staat een foto. Dit lied is opgenomen vóór zijn grote doorbraak en ademt dezelfde sfeer als het welbekende nummer ‘De Vlieger’. Vlak na de opname van het nummer 1980 wisselde André van platenmaatschappij en werd het muzikale roer omgegooid. Het gevolg was dat het nummer niet meer bij de nieuwe sound van Hazes paste. Nu, twaalf jaar na zijn overlijden, verschijnt het nummer alsnog op het unieke album 65 jaar André Hazes.

Deze CD is tijdelijk en uitsluitend verkrijgbaar bij Kruidvat van 12 t/m 24 juli. Fans kunnen de CD tijdens de actieperiode gratis in hun bezit krijgen bij aankoop van twee producten van Procter & Gamble.

Om hier wat aandacht voor te genereren hebben we een leuke winactie kunnen regelen. We gaan maar liefst vijf pakketen vol Kruidvat Procter & Gamble bestsellers én de bijbehorende CD van André Hazes weggeven!

 

Heb jij een moeder die nog van deze Nederlandstalige, gezellige, volksliedheld houdt en wil je haar blij maken met de exclusieve CD én een pakket vol leuke P&G producten zoals Aussie, MAX Factor, Dreft, Olaz, Oral B en Always doe dan vooral mee met de winactie op onze Facebookpagina.Meegedaan en niet gewonnen, maar wil je de CD wel graag hebben? Ren dan even naar de Kruidvat en koop twee van de actieproducten – je krijgt hem dan gratis mee! Check ook de actiepagina voor alle voorwaarden: www.kruidvat.nl/andrehazes

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like