Nadat ik je alles over Viktor’s eerste Kerstcadeau vertelde is het misschien leuk om wat meer over die van Valentina met jullie te delen aangezien ze er stukken blijer mee bleek te zijn dan ik verwachtte. Nou weten jullie inmiddels wel dat Valentina een wervelwindje is, alle kanten op rent, alles aanraakt, en niet gauw geboeid is door speelgoed of dingen die voor kleine kinderen bedoeld zijn. Heb je er ook zo één rondrennen, lees dan even mee want ik heb eindelijk iets gevonden waar Valentina oprecht blij van werd.
Valentina heeft lang moeite gehad met baden, waardoor we haar samen met haar zus in bad zetten en deze met speelgoed vullen. Stukje bij beetje ziet Valentina dat in bad gaan met haar zus gezellig en leuk is, en dat ze nergens bang voor hoeft te zijn. Heel langzaam begon ze water te waarderen. Daardoor geïnspireerd besloot ik voor haar de VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis te bestellen. Ik had echter geen idee of ze het wat zou vinden en kon dan ook maar voor het beste hopen. Mocht het niets zijn kan ik het nog altijd terugsturen dacht ik, wetende dat de kleuter er wel graag mee zou spelen en dit dus niet ging gebeuren 🙂Afijn, toen het aankwam was het een mega grote roze doos en begon ik te vermoeden dat dit wel wat zou zijn, zeker voor de oudste, mocht het bij de dreumes niet aanslaan. Maar bij het uitpakken scheurde Valentina de verpakking open, schreeuwde het van geluk uit en trok ze ongelooflijk schattige en blije gezichtjes. Te leuk, ik ben zo blij dat ik het heb gefilmd! Eenmaal geopend en uitgepakt hoorden we haar niet meer. De kleuter kletste er vrolijk op los, iedereen was gezellig bezig, maar Valentina had nergens meer oren voor. Zelfs dessert niet. Zij bracht de rest van Kerst spelend met haar Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis door.Zelfs toen ze heel laat naar bed ging was ze niet blij om het achter te moeten laten, en de volgende ochtend rende ze er meteen weer naartoe. Nu zijn we een aantal dagen verder en is Valentina bij haar zeemeermin en vriendjes niet weg te krijgen. Ze behandelt Lynn als haar baby en zet haar voorzichtig op één van de drie Magic Points. Hierdoor krijgt ze steeds andere liedjes, muziekjes, zinnetjes en lichtjes te zien en te horen, waardoor ze vrolijk terugkletst, danst, zingt en super geboeid is.Voor zo’n klein meisje is het een heel groot paleis, met heel veel kleuren en speelopties, dus ik kan me wel voorstellen dat het leuk en leerzaam voor kinderen is, iets wat dit soort speelgoed van merken zoals vTech te verwachten is, maar ik had Valentina kennende toch niet verwacht dat ze er zoveel speelplezier van zou hebben. Het is inmiddels haar favoriete speelgoed en ik wil nog meer Vrolijke Vriendjes poppetjes voor haar kopen zodat ze nóg meer speelplezier heeft. Wat ons betreft dus zeker een aanrader!

Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis is te koop bij verschillende speelgoedwinkels en webshops zoals Intertoys en bol.com voor ongeveer 37 euro.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like