Sinterklaas schonk dit jaar bijzonder mooie cadeau’s aan mijn meisjes, waar ik jullie vandaag wat meer over wil vertellen, want ze staan ook leuk onder de kerstboom. Mocht je nog op zoek zijn 🙂 Kennen jullie het speelgoed van Lilliputiens?Lilliputiens ontstond in 1995 toen twee vriendinnen in België stoffen knuffels gingen maken. Twintig jaar later creëren zes moeders kwalitatief en mooi speelgoed voor baby’s en kinderen, met maar liefst 12 personages en een groot assortiment speelgoed, puzzels, school en baby spullen, decoratie en ideale cadeau’s. Kijk maar even op de site van Lilliputiens, je kunt er alles terugvinden, inclusief waar het te koop is.Valentina kreeg haar allereerste handtas, waar Roodkapje in woont, en een werkelijk prachtige, fluweelzachte en vrolijke eenhoorn Louise. Louise is dromerig en sierlijk, is een mooie toevoeging aan een meisjeskamer, maar wordt vooral overal naartoe mee gesleurd.Maar Liliputiens heeft voor oudere kinderen ook heel wat te bieden. Ze kreeg Elena haar eerste tekenmap, waar al een boekje en stiften in zaten, en ze zelf ook haar rondslingerende tekeningen in kan opbergen. Ze neemt het graag mee wanneer we lang in de auto zitten, maar tekent er thuis ook graag in. Met haar bijpassende etui is ze ook helemaal in haar nopjes, omdat ze haar zelfgemaakte stiften mooi kan opbergen. De lijn is compleet voorzien van alle schoolspullen zoals rugzakken en schooltassen, wat erg leuk is voor zowel jongens als meisjes.Maar, dat is enkel het praktische. Want dat is maar één aspect van Lilliputiens. Waar het meer om gaat is hoe het speelgoed in elkaar gezet is, wat voor materialen en stoffen er gebruikt zijn en het afwerkingsniveau wat weergeeft dat er over de producten, thema’s en assortiment goed nagedacht is, veel tijd in is gestoken en niet het veel meer dan mooi is. Het is luxe, gedetailleerd, stimulerend, en duurzaam.

Lilliputiens is leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen, en heel fijn om te hebben, dus mocht je op zoek zijn naar educatief, mooi en duurzaam speelgoed, schoolbenodigheden, accessoires of decoratie? Check deze hippe merk dan zeker, wij zijn er in huis dol op!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Wat zijn Aquabeads?
Verder lezen

Wat zijn Aquabeads?

Inhoudsopgave Hide Hoe maak je gebruik van Aquabeads?Laat je creativiteit de vrije loop met AquabeadsDe meerwaarde van AquabeadsMisschien…