Afspreken met vrienden om op Pokemons jagen, neen dat is passé. Pas op je hebt nog sommige mensen die die-hard blijven gaan, mijn eigenste hubby is hier eentje van. Maar laat ons eerlijk zijn de hype is volledig gaan liggen. Ik ben er zeker van dat sommige mensen dit absoluut niet erg vinden. Maar is er sprake van een nieuwe hype dankzij Harry Potter Wizards Unite? Gaan we binnenkort allemaal op zoek naar mysterieuze artifacts in de wondere wereld van Harry Potter?

Harry Potter Wizards Unite

Sinds een paar dagen is namelijk deze website online. Veel kunnen we nog niet doen op de website maar wel kunnen we ons inschrijven zodat we een verwittiging krijgen zodra het spel beschikbaar is. In 2018 zouden we dus worden ondergedompeld in de wereld van Harry Potter. Opnieuw is het een app dat gebruik gaat maken van augmented reality technologie.

Harry Potter Wizards Unite

In Harry Potter Wizards Unite kruip je in de huid van tovenaars. Je moet de omgeving verkennen, samenwerken met andere spelers om monsters te verslaan en natuurlijk niet te vergeten spreuken leren.

Dus een nieuwe hype even groot als Pokemon Go?

Dus opnieuw spreekt Niantic een grote fanbase aan. Maar er zijn natuurlijk al heel wat Harry Potter games de revue gepasseerd, denk maar aan LEGO-games. Niet alle games waren even groot succes dus ik ben benieuwd of deze app terug een ware hype gaat creeëren. Ik vermoed van wel, zoals ik al zei heeft Harry Potter een heel grote fanbase. Het spel gaat je terug op pad sturen met vrienden en natuurlijk zullen ook de nodige meetings/wandelingen terug tot leven worden geroepen. Ik heb mij alvast ingeschreven om de mail te ontvangen zodra de game beschikbaar is.

Laat ons natuurlijk wel hopen dat Niantic de bugs die nu nog aanwezig zijn in Pokemon Go niet gaan laten voorkomen in hun nieuwe app. En natuurlijk hoop ik voor mijn hubby dat ze deze ook snel fixen in Pokemon Go.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Tips om succesvol speelgoed te verkopen
Verder lezen

Tips om succesvol speelgoed te verkopen

Inhoudsopgave Hide Speelgoed uitzoekenSpeelgoed voor de verkoopTips om speelgoed te verkopenOnline speelgoed verkopenOffline speelgoed verkopenSpeelgoed verkopenSpeelgoed voor een…