Toen wij hier kwamen wonen hadden we grote plannen. Bijvoorbeeld een aparte speelruimte voor de kinderen waar alle speelgoed in zou zitten en uit zicht zou zijn. De ruimte werd echter onze eetkamer. Dus was de woonkamer voor ik het doorhad toch vol speelgoed. “Het is ok”, loog ik tegen mijzelf, de kinderen wonen hier ook, het is niet alleen mijn woonkamer, het is niet realistisch om de woonkamer helemaal naar mijn wensen te maken, want de drie kinderen hebben heel wat spullen. Die probeerde ik op verschillende manieren op verschillende plekken op te ruimen, maar het was allemaal geen succes.Zo bedacht ik me dat deze stylish opbergbakken van Leitz de oplossing zouden kunnen zijn. De MyBox serie is handig te stapelen en vanbinnen in te delen in verschillende vakken en lagen. Ik vond de witte serie zo goed bij ons passen en zag het al helemaal voor me – georganiseerd speelgoed, lego, knutselspullen, alles een eigen plek en goed ingericht. Dat ging eigenlijk al snel fout, want naast dat de kinderen het leeg bleven gooien besloot Valentina de bakken als krukjes te gebruiken om op de keuken te klimmen. Dat is gewoon zonde van de bakken dat ik naar een praktischere oplossing ging zoeken. De MyBox bakken van Leitz gebruik ik nu voor tekenspullen die ik in de kast bewaar, wanner we gaan tekenen komen ze tevoorschijn.Voor groot speelgoed bedacht ik dat grote zakken voor bijvoorbeeld was wel als goede opbergers kunnen fungeren. Dus ging ik daar naar op zoek. Na een misser uit een budget warenhuis dat nu alsnog in de washok staat kwam ik bij Bulbby.com uit. Dit is een webshop dat gepersonaliseerde producten aanbiedt en ook grote, stevige opbergzakken in het assortiment heeft. Ik bestelde drie opbergzakken voor mijn drie kinderen, met ieder een eigen zak met naam erop. Ziet er toch geweldig uit zo?! Het zijn stevige opbergzakken die wel tegen een stootje kunnen, ze zijn lekker groot dus past alle speelgoed er makkelijk in en ze zijn erg leuk om te zien, vind ik zelf. De kinderen zijn er ook erg blij mee, maar mijn grootste pluspunt is toch wel dat ze makkelijk zijn. Door de grote opening kunnen de meisjes zelf snel opruimen, daar wordt deze mama dan ook weer erg blij van. Zelf denk ik dat de zakken nog jaren goed blijven, want ze hebben zich de afgelopen maanden als zeer stevig bewezen, dus wanneer de kleintjes speelgoed niet meer zo boeiend vinden kan ik ze nog steeds als waszakken gebruiken, ze staan namelijk ook in de gang en in de slaapkamers erg leuk!
Wat vinden jullie van het idee om speelgoed in dit soort handige zakken op te bergen en hoe ziet de speelhoek bij jullie thuis er uit?

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Wat zijn Aquabeads?
Verder lezen

Wat zijn Aquabeads?

Inhoudsopgave Hide Hoe maak je gebruik van Aquabeads?Laat je creativiteit de vrije loop met AquabeadsDe meerwaarde van AquabeadsMisschien…