Vandaag een tip voor alle moeders die te maken hebben met doorkomende tandjes. Valentina is met haar zes maanden en twee tandjes volop aan het kwijlen, bijten en min of meer alles wat ze tegenkomt in haar mond aan het stoppen dat ik bij het zien van de Neckerchew meteen aan het uitproberen sloeg. Soms zie je van die producten in de winkels liggen en vraag je jezelf af waarom je dit niet zelf hebt bedacht terwijl je er mee naar de kassa loopt. Zelfde geldt voor deze bijzonder praktische Neckerchews die zowel een slabbetje als een bijtspeeltje zijn. Zie je het al voor je? De baby kan lekker knagen en kwijlen zonder dat ik me zorgen hoef te maken over wat ze in haar mond stopt en waar haar doekje is gebleven.Enthousiast zocht ik het uit en kwam er achter dat de Neckerchew door twee moeders uit Schotland is gemaakt, beiden zat dat de bijtringen van hun baby’s steeds op de grond bleven vallen en daarmee niet alleen vies werden, maar ook verloren raakten. Ze besloten een product te ontwikkelen die hier een oplossing voor zou bieden en maakten zowel een slab als bijspeeltje in een.Omdat ze zelf ook moeders zijn kozen ze voor stoffen die ze met een gerust hart voor hun eigen baby’s durfden te gebruiken en de tweelaagse, zachte, katoenen/jersey slab met een absorberende tussenlaag was een feit.

Daaronder werd een rubberen kauwdriehoekje geplaatst dat de geïrriteerde en zere tandvlees van de baby masseert, voorzien van extra vormpjes waar mijn bijtgrage baby erg enthousiast op kauwt. Overigens is niet alleen het stofje van goede kwaliteit, ook is de onderkant gemaakt van ftalaten en BPA vrije rubber dat moeiteloos de wasmachine in mag, wat wel zo fijn is.
Nu het winter wordt is de lekker dikke slab erg fijn om te hebben en Valentina sabbelt zich suf aan de zachte onderkant, waar nog geen tandafdrukken op terug te vinden zijn, hoe hart ze er ook op bijt. De kwaliteit is dus dik in orde, en aangezien de Neckerchew keerbaar is kan hij voor verschillende outfits een aanvulling worden. Vind ik dan weer leuk.Kortom, een erg leuk bedacht babyproduct waar ik enthousiast om ben en Valentina zo te zien ook. Ik kwam met de importeur van the Nechkerchew in contact en leerde dat je deze heel makkelijk via Maguari  (de importeur) kunt bestellen op www.cheekychompers.nl of te bellen naar tel: 0592 541 655.

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like