Van moeders wordt vaak verwacht dat ze zoveel mogelijk (en het liefst zelfs alle) ballen in de lucht houden. Zeker voor alleenstaande moeders kan dit een heuse opgave zijn: de kinderen van school halen, boodschappen doen, het huis schoonmaken, werken en óók nog eens fris en fruitig voor de dag komen. Wij begrijpen als geen ander dat vooral dat laatste erbij in kan schieten.

Daarom hebben we een aantal tips die jou kunnen helpen om met minder stress en meer zelfvertrouwen de week door te komen. Ben jij benieuwd hoe jij je levensstijl kan veranderen en als trendy mommy door het leven kan gaan? Lees dan snel verder!

Tip 1: Uren voor de spiegel staan is overbodig

Wanneer jij je kinderen van school haalt, zul je je misschien snel vergelijken met andere ouders die op het schoolplein staan te wachten. Misschien staat een vader wel in overhemd en fris gewassen haar op zijn dochter te wachten of draagt die jonge moeder wel prachtige make-up. Laat jezelf dan niet gek maken; misschien hebben zij in de ochtend wel uren voor de spiegel gestaan om er pico bello uit te zien. Jij daarentegen hebt een ontzettend drukke ochtend gehad en beschikt niet over ‘uren’. Zorg er daarom voor dat je een vaste ochtendroutine ontwikkelt, waarbij je je focust op je standaard verzorgingsritueel en pas extra aandacht besteedt aan lagen make-up als je daar tijd voor over hebt. Zo vergeet je in ieder geval niet om je lenzen te dragen, je gezicht te wassen en je haar in model te brengen: cruciale aandachtspunten om er verzorgd uit te zien! Bovendien helpt het als je je outfit een dag van tevoren uitzoekt, zodat je deze ’s ochtends gelijk aan kunt trekken als je fris en fruitig onder de douche vandaan stapt.

Tip 2: De mode van augustus 2022

De zomerse temperaturen blijven maar aanhouden en dat betekent dat je nog zeker niet je zomerkleding kunt opbergen. Echter, heb jij je wel beziggehouden met de modetrends dit jaar? Lucky for you blijkt de modewereld steeds meer oog te hebben voor de diversiteit aan mensen op deze aardbol. Hoewel je met kleuren als knalroze en felgroen deze zomer bij bent met de tijd, zijn vintage kleding, zonnige kleuren en leren outfits helemaal in. Had jij door je drukke planning nog geen tijd gehad om te shoppen of kwam je niet toe aan het volgen van de modetrends anno 2022? Maak je dan geen zorgen, want de kans is groot dat jouw kleding dit seizoen tijdloos bleek te zijn! Zou jij toch graag een keer een andere draai willen geven aan je kledingkast? Probeer dan eens gekleurde lenzen. Daarmee verander je de kleur van je iris, waardoor je jezelf een compleet andere uitstraling kunt geven. Een aanpassing maken aan je kledingcollectie is dan ineens niet zo noodzakelijk meer.

Tip 3: Modieuze kapsels voor trendy mommies

Je kleding verruilen voor nieuwe items, de kleur van je ogen veranderen met behulp van lenzen en verzorgd voor de dag komen; dat zijn de eerste stappen richting een nieuwe uitstraling. Wil jij echter een échte metamorfose ondergaan om een trendy mommy te worden? Verdiep je dan eens in de kapsels van 2022! Je haar is namelijk een kenmerk dat direct in het oog springt. Deze zomer zagen we dan ook opnieuw unieke stijlen voorbijkomen op de catwalk. Zo hoef je geen uren met een krultang in de weer te zijn, want losse krullen zijn dit jaar in de mode. Ook zien we dit jaar heel kort en juist heel lang haar terug. Bind je haar in een lage staart en jij gaat mee met de tijd. Ben jij benieuwd welke coupe perfect voor jou is? Vraag dan je kapper om professioneel advies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like