De vrouwen die al zijn bevallen of momenteel al enkele maanden zwanger zijn, weten natuurlijk als geen ander hoe fijn het is om een goede voeding- of zwangerschaps bh te dragen. Dit geldt niet alleen voor tijdens de zwangerschap, maar ook na de zwangerschap. Nu is er wel een verschil tussen deze beide, maar hebben ze in de basis beide dezelfde eigenschappen en dat is tegendruk bieden op de borsten. Het verschil tussen een voeding bh en zwangerschaps bh is dat je bij een voeding beha de cup los kunt klikken voor het makkelijker kunnen geven van borstvoeding. Omdat lang niet alle vrouwen die borstvoeding geven deze dragen, hebben wij 3 redenen om dit juist wel te doen.

Verhoogd comfort voor jou en je baby

Een voedingsbh biedt niet alleen ondersteuning aan je borsten, maar ook extra comfort tijdens het voeden van je baby. Dankzij het speciale ontwerp met handige clips of sluitingen kun je gemakkelijk de cups openen en sluiten zonder gedoe. Dit zorgt ervoor dat je je baby snel en discreet kunt voeden, waar je ook bent. Zo hoeft je baby dus niet eerst te wachten totdat jij uit de kleren bent, maar kun je in principe binnen een paar seconden beginnen. Bovendien zijn voedingsbh’s gemaakt van zachte en ademende materialen die ervoor zorgen dat je huid kan ademen en niet geïrriteerd raakt. Deze bh’s hebben vaak ook verstelbare bandjes en rugsluitingen voor een perfecte pasvorm. Kortom, een voedingsbh verhoogt het comfort voor zowel jou als je baby tijdens het voeden. Niet voor niets een aanrader.

Gemakkelijke toegang tot de borst

Als het aan ons ligt, is één van de belangrijkste redenen om een voedingsbh te dragen wel de eenvoudige, maar tevens ook discrete toegang tot de borst. Het maakt daarbij niet uit of je nu thuis of onderweg bent, in beide gevallen kan je heel subtiel één cup losklikken en je baby aanleggen zoals dit wordt genoemd. Heb je het gevoel dat je je toch bekeken voelt, dan kun je er ook altijd nog voor kiezen om een doek over jou en je baby te leggen, zodat niet alleen alles goed is bedekt, maar ook je baby niet afgeleid raakt tijdens het drinken.

Ondersteuning van je borsten

Op het moment dat je borstvoeding geeft, zijn je borsten enorm gevoelig. Dit is trouwens ook het geval tijdens de zwangerschap bij de meeste vrouwen. Het is dan belangrijk je borsten extra goed te ondersteunen, door tijdens de zwangerschap een bikini zwanger te dragen en wanneer je kiest om borstvoeding te geven, een goede voedings bh. Deze bh’s zijn speciaal ontworpen om extra comfort en ook ondersteuning te bieden, zodat je een stuk minder last zult hebben van je borsten gedurende deze periode.

Zorg dat je verschillende bh’s past

Het kiezen van de juiste voeding bh kan best even een uitdaging zijn. Wat vooral belangrijk is, is dat je de tijd neemt en niet alleen kijkt naar wat je mooi vindt, maar vooral ook naar wat lekker zit en welke het meest praktisch zijn. Wanneer je borstvoeding geeft moet je er namelijk wel rekening mee houden dat je je baby misschien soms wel 10 keer per dag moet aanleggen. Een bh die dan gemakkelijk open te maken is, is dan wel zo prettig kunnen we je verzekeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like