Zoek je een nieuwe uitdaging en wil je graag aan de slag als secretarieel medewerker? Bij BaanBereik – een full service uitzendbureau met vestigingen in de Kop van Noord-Holland – ben je aan het juiste adres. Je vervult als secretarieel medewerker een belangrijke functie binnen de kantooromgeving van een organisatie. Dat komt doordat je voor de collega’s en externe relaties vaak het belangrijkste aanspreekpunt bent en veel zaken regelt. Als je een echte alleskunner bent die collega’s en leidinggevenden zo veel mogelijk probeert te ontzorgen, is het beroep van secretarieel medewerker je op het lijf geschreven. Secretaresse, personal assistant, management-assistent, secretarieel administratief medewerker en office-manager, zijn voorbeelden van functies die raakvlakken tonen met de functie van secretarieel medewerker. 

Wat zijn de taken van een secretarieel medewerker?

Welke taken je als secretarieel medewerker precies uitvoert, hangt uiteraard af van het bedrijf en de afdeling waar je gaat werken. Bij alle vacatures voor secretarieel medewerker is het werkveld in elk geval ontzettend breed. Daarnaast heb je binnen het bedrijf of de instelling waar je werkt contact met veel verschillende mensen. Het hangt af van je specifieke werkplek met welke collega’s je te maken krijgt. Ben je op zoek naar de ideale vacature van secretarieel medewerker, secretaresse, personal assistant, secretarieel administratief medewerker of office-manager? Bij BaanBereik vind je gegarandeerd de baan die je op het lijf is geschreven.

Jij bent geknipt voor deze functie als je hoofd- en bijzaken feilloos van elkaar weet te scheiden, doortastend bent en jezelf soepel door een werkdag heen manoeuvreert. Jouw vermogen om te schakelen komt goed van pas als de dag anders verloopt dan je in eerste instantie had bedacht. 

Werken bij een aansprekende organisatie 

Door je goed te oriënteren op de beschikbare vacatures van secretarieel medewerker geef je jezelf de kans om bij een aansprekende organisatie te gaan werken. Of dit nu bij een gemeentelijke instantie, bij een onderwijsinstelling, in het bedrijfsleven, in de zorg of in de advocatuur is. Alle bedrijven en instellingen hebben immers goede ondersteuning nodig. Daarom nemen de intercedenten van BaanBereik ook graag de tijd om je uitgebreid te leren kennen als je komt solliciteren op een van hun vacatures in Alkmaar, Hoorn of een andere plaats in Noord-Holland. Op die manier koppelen zij je aan een baan die je op het lijf is geschreven. 

Solliciteren gaat er bovendien snel en eenvoudig. Je kunt online solliciteren door je motivatie en CV te uploaden en je persoonlijke gegevens in te vullen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Wanneer ga jij aan de slag in de interessante functie van secretarieel medewerker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Verder lezen

Wat is glamping?

Inhoudsopgave Hide De verschillen tussen camping en glampingDe verschillende soorten glampingDe voordelen van glampingMisschien vind je deze artikelen…