Vind jij unboxings ook zo leuk? Ik stapelde 10 pakketten op om die samen met jullie open te doen en te zien wat ik als online mama toegezonden krijg. Natuurlijk leg ik ook in het kort uit waarom ik als blogger dit allemaal krijg, wat de bedoeling is en hoe het werkt. Ik hoop dat je het leuk vindt en dat dit eventueel ons eerste unboxing party is. Ook laat ik jullie mijn allereerste Goodiebox zien waar ik erg enthousiast over ben!

Zoals je in de video hebt kunnen zien is de Goodiebox een flink gevuld pakket vol beauty en verzorgingsproducten en heeft de box een minimale waarde van 65 euro, al was de box die ik bestelde mega goed gevuld en daarmee veel meer waard. 
Mocht je enthousiast zijn geworden en zo’n heerlijk cadeau aan jezelf willen doen, op www.goodiebox.nl kun je een abonnement afsluiten om iedere maand een surprise box te ontvangen, maar zit je echt nergens aan vast. Voor 19,95 per Goodiebox en een abonnement die je iedere maand kunt stopzetten zie ik enkel voordelen. Mocht je ongeduldig zijn of niet voor verrassingen willen komen te staan, al vind ik dat juist het leukste aan de Goodiebox – dan kun je op de site een sneak peek nemen en zien wat er in de box zit voordat je hem krijgt 😉

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like