De tweede zondag van mei is het natuurlijk alweer zover; de dag dat je jouw moeder even helemaal in het zonnetje mag (en hoort te) zetten. Hoewel er absoluut niks mis mee is om jouw moeder wekelijks even te laten weten dat je blij met haar bent, hoort het er op Moederdag natuurlijk extra bij. En naast het ‘laten weten’ hoort er bij Moederdag natuurlijk een klein (of groot!) presentje; lees snel met ons mee op welke manieren jij jouw moeder kan verrassen tijdens moederdag.

Op de koffie

Natuurlijk is het sowieso al leuk als je laat zien aan je moeder dat je aan haar denkt op de dag dat het Moederdag is, bijvoorbeeld door ’s ochtends even langs te gaan op de koffie met een stuk gebak of om ’s middags een heerlijke lunch mee te brengen. Vergeet naast zo’n lekker stuk gebak of de lunch dan niet om een prachtige bos bloemen voor haar mee te nemen. Ben je onverhoopt toch bezet en kan je die dag niet fysiek langsgaan bij je moeder? Dan kan je heel gemakkelijk online een bos bloemen laten afleveren! Kijk hiervoor bijvoorbeeld gemakkelijk op Regiobloemist

Glim & Glamour

Om maar direct met de deur in huis te vallen; sieraden doen het altijd goed. Een lief armbandje met een gravering, een mooie ring met een steentje of een mooie ring met bijvoorbeeld een schelp. Een mooi sieraad is een erg toegankelijk cadeau omdat moederlief het niet altijd hoeft te dragen, maar juist kan omdoen wanneer het past bij de rest van haar outfit; hierdoor zal het sieraad dat je cadeau doet toch al snel in de smaak vallen! 

Tradities

‘Iets’ kan pas een traditie genoemd worden als het meer dan drie keer is voorgevallen, zeggen ze toch? Maar gelukkig kan je er ook zelf voor zorgen dat iets drie keer voorvalt en dus een traditie wordt! Trommel vanaf heden elke tweede zondag van mei jouw familie op en zorg dat iedereen klaar staat voor de jaarlijkse familiefoto, welke achteraf mooi afgedrukt wordt op een doek of ingelijst wordt voor aan de muur. Buiten het fotomoment om kunnen jullie er natuurlijk een gezellige familiedag van maken, waar de koffie eerst geschonken wordt en ’s middags heerlijk met z’n allen te lunchen! Al met al geeft zo’n dag een perfecte herinnering, en zal moeders daar al erg blij mee zijn, laat staan dat ze de foto ook nog eens op kan hangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like