De tweede zondag van mei is dé dag waarop je je moeder extra moet verwennen en waarderen. Hoewel het natuurlijk altijd goed is om je moeder te laten weten dat je blij met haar bent, hoort op Moederdag een speciale verrassing er echt bij. Er zijn verschillende manieren om je moeder te verrassen op deze bijzondere dag.

Op de koffie

Een persoonlijk bezoekje is altijd een fijn gebaar. Je kunt ‘s ochtends langsgaan voor een gezellig kopje koffie met wat lekkers, of ‘s middags een heerlijke lunch voorbereiden. Het meenemen van een prachtige bos bloemen maakt het gebaar extra speciaal. Als je niet in de gelegenheid bent om langs te gaan, kun je eenvoudig online een bos bloemen laten bezorgen, bijvoorbeeld via Regiobloemist.

Glim & glamour

Sieraden zijn ook altijd een succesvol cadeau. Een lief armbandje met een persoonlijke gravure, een mooie ring met een steentje of een elegante ketting kunnen een geweldige toevoeging zijn aan haar sieradencollectie. Het voordeel van sieraden is dat ze niet dagelijks gedragen hoeven te worden, maar juist kunnen worden gekozen als perfecte aanvulling op haar outfit.

Tradities

Een andere leuke traditie die je kunt starten, is het jaarlijks maken van een familiefoto op Moederdag. Roep je familie bij elkaar en zorg voor een gezellige fotosessie. Achteraf kun je de foto laten afdrukken op canvas of inlijsten voor aan de muur. Naast het fotomoment kun je de dag vullen met gezelligheid, koffie, en een heerlijke gezamenlijke lunch. Zo’n dag creëert mooie herinneringen en de foto kan een blijvende herinnering zijn voor je moeder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like