Yes, eindelijk is mijn beauty én kantoor ruimte af en kan ik de make-over met jullie delen.
Ook leuk: deze video is in samenwerking met Desenio tot stand gekomen waardoor ik voor jullie de kortingscode TRENDYMOMMY van 25 procent heb kunnen regelen. Lees verder voor meer info en enjoy the video.

Zoals ik in de video vertelde werd de kamer in eerste instantie als logeerkamer gebruikt, terwijl ik altijd een eigen beauty-room wilde hebben. De man wilde er een kantoor van maken, wat gezien onze beroepen natuurlijk wel zo slim was. Toen we er eenmaal bureaus in plaatsten bedacht ik me dat de ruimte groot genoeg is om beide ideeën te realiseren en is dit wat ik er van heb gemaakt:

De basis in simpel. Twee bureaus, een boekenkast en een comfortabele werkstoel. Op dit moment zit er nog een spiegelladekast in die ik het op korte termijn door een uitklapbare tweezits slaapbank wil vervangen. Zo heb ik een plekje om te filmen en hebben we een extra logeerplekje.Omdat Marinko enkel een rustig plekje nodig heeft om te zitten, staat zijn werkstation aan de voorkant en is de rest van de kamer helemaal mijn ding. Compleet met een beautytafel, spiegel en lampen, favoriete make-up en parfums, souvenirs… Het is echt mijn plek in huis waar ik me graag terugtrek en geniet van alle frutsels die ik heb verzameld.Ik wist al gauw dat ik de kamer een vrouwelijke, chique en luxe uitstraling wilde geven. In tegenstelling tot woon en slaapkamers, die bewust erg rustig zijn. Dat maakte ik af met gouden lijsten en prints die ik via Desenio bestelde. Ik vertelde in de video al dat ik voor vrouwelijk ging en koos een aantal van mijn favoriete beautyproducten in printvorm: pink Paris perfume, lipstick, lashes en de Jimmy Choo’s. De grote wolf poster vond ik een stoere toevoeging met een dikke knipoog naar She Wolf.

Aangezien deze video is gesponsord door Desenio heb ik ook voor jullie een fijne kortingscode geregeld. Met de code “TRENDYMOMMY” krijg je op 12, 13 en 14 februari 25% korting op posters. De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.Volg @desenio op Instagram voor meer inspiratie en check zeker de site. Ze hebben er een inspiratiepagina waar posters die goed bij elkaar passen overzichtelijk te zien zijn, en suggesties om lijsten op te hangen. Ik vond dit ideaal omdat ik een geweldige collage van dingen die mijn beautyroom écht afmaakten binnen en paar stappen kon bestellen en precies wist hoe ik het ging opgangen. Ze hebben bij Desenio een extreem grote hoeveelheid posters die op gevoel, kleur, thema gesorteerd kunnen worden. Super wanneer je iets aan je muur wilt hangen maar niet precies weet wat en hoe het allemaal bij elkaar zou passen.Al met al is de make-over zo goed als klaar. De kast zit vol administratie en papierwerk, Marinko’s plek is naar wens minimalistisch, terwijl mijn vingers jeuken om ook daar wat leuke kantoorfrutseltjes uit te stallen. Mijn kant is een heerlijke plek waar ik heel veel tijd kan doorbrengen, zoals nu, bloggend terwijl ik wat nieuwe lippenstiften uitprobeer. Business in the front, party in the back, zeg maar 🙂

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like