Rituals vernieuwt zijn (terecht) populairste geurlijn – Het Sakura Ritueel. Geïnspireerd door de Hanami traditie, een ceremonie waarbij Japanners de bloei en schoonheid van de kersenbloesem vieren, is het Rituals gelukt om een luxe spa gevoel voor thuis te creëren. De geur van lichtzoete kersenbloesem betovert en het voedende (biologische) rijstemelk zorgt voor een prachtig gevoede, ontspannen en stralend zachte huid. Met een brede schaal aan producten is er voor iedereen wel wat en kun je dagelijks van een wellness gevoel in de badkamer genieten. Of je nou voor de body cream, body scrub, rice scrub, bed en body mist of een kop rustgevende thee gaat, het kan met de vernieuwde luxe verpakte Ritual of Sakura allemaal.
Hoe dol ik ook op de shower foams ben, maak ik nu het meest gebruik van de praktische en heerlijke doucheolie, die ik wekelijks combineer met een goede scrubsessie. Mijn lichaam wordt zacht en mild gereinigd en het insmeren erna is niet noodzakelijk omdat de olie al schuimend mijn huid verzorgt. De scrub is een plezier om te gebruiken omdat het grof en doeltreffend is. Ik heb scrubs gebruikt die simpelweg smelten en niet voldoende dode huid weghalen, terwijl de prachtig verpakte Ritual of Sakura scrub van Rituals on another level is – mijn huid voelt na het scrubben stukken zachter en vernieuwd, heerlijk vind ik dat! 
Om het gescrubde, verse huid goed te verzorgen wil ik na een uitgebreide bad ook gebruik maken van de Magic Touch Body Cream dat een sensatie op zich is. Het doet zijn naam eer aan en geeft me een zijdezachte huid dat heerlijk zoet en zacht ruikt. Dat de romige crème snel intrekt en niet vettig aanvoelt is een grote bonus, ik hou absoluut niet van het plakkerige gevoel na het insmeren, maar het verzorgde, zachte en bijzonder lekker ruikende huid na afloop is een luxe gevoel waar ik na een drukke dag echt wel van kan genieten.

Nou ruikt mijn huid na het douchen, scrubben en smeren al behoorlijk lekker, en al blijft de geur nog enkele uren op mijn huid hangen vind ik het soms fijn om ook de deodorant van Rituals of Sakura te gebruiken, zodat ik dat luxe gevoel nog langer met me mee kan dragen. Daarom kocht ik ook nog de stick en een mini spuitbusje voor in mijn tas die ik in noodgevallen buitenshuis kan gebruiken. Eerlijk is eerlijk, ik scrub mijn oksels ook met de scrub en ben voorzichtig met deodorant omdat ik borstvoeding geef, maar met de komst van warmere dagen wil ik sporadisch een deo’tje gebruiken, en dan kies ik voor de frisse en zoete geursensatie van kersenbloesem. 
Het gehele vernieuwde lijn van Ritual of Sakura is met zijn witte verpakking en rosegoud deksels en letters prachtig om te zien en siert iedere badkamer. Het is daarom niet alleen mooi in mijn eigen badkamer, maar ook een geweldig cadeau. Wellicht een idee voor moederdag? Ik vind het in ieder geval een aanrader en gebruik de vernieuwde producten dit voorjaar dagelijks!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like