Het eindelijk warm buiten en we kunnen weer onze benen laten zien! Om het ons een stuk makkelijker te maken introduceert Venus iets ingenieus wat voor wel hele gladde benen moet gaan zorgen. De Venus Swirl. Deze prachtig paarse scheermesjes zijn voorzien van een FlexiBall die er voor zorgt dat de scheermesjes alle lijnen en contouren van vrouwelijke benen volgen, en in tegenstelling tot de gewone scheermes, die enkel twee kanten op kan, beweegt de Venus Swirl dankzij de FlexiBall technologie in een strakke beweging van zowel van boven naar beneden, als van links naar rechts. Hierdoor wordt navigeren rond de knieën en enkels een stuk makkelijker wat resulteert in minder scheerwondjes.Naast de unieke ronddraaiende balletje die de lijnen van een lichaam volgt is de Venus Swirl ook voorzien van Contour Blades. Nog dunnere scheermesjes die bijzonder scherp zijn, maar je kans op wondjes juist vermindert wordt door de Moisture Glide, een serum die er voor zorgt dat de mesjes moeiteloos over je lichaam heen glijden.

Voor een nog luxueuzere scheerervaring is er naast de Venus Swirl ook de nieuwe Gillette Satin Care scheergel in de geur van Violet Swirl. Deze scheergel is verrijkt met Olaz moisturizers die je huid nog zachter achterlaat na het scheren. Deze nieuwe scheergel beschikt over vier keer meer moisturizers dan eerdere varianten en is zó ontwikkeld dat meer scheergel op de goede plek blijft zitten – zelfs onder de douche – zodat je nog beter kunt zien welke plekjes je al gehad hebt en welke je nog moet doen.

Zelf kreeg ik de Venus Swirl van Gilette om uit te testen en wat meteen opvalt is dat het een mooi ding is. Het is violet, heeft een doorzichtige handgreep dat lekker in de hand ligt, wendbaar is en mooi in de badkamer staat én heel goed scheert. Je kunt eigenlijk meteen zien dat het door een vrouw ontworpen is! Natuurlijk scheert hij ook erg goed, en is het ronddraaiende balletje iets waar je aan moet wennen, maar alleen leuk is om mee te spelen. Ook is het me nog niet gelukt om mezelf te snijden, dus wat dat betreft werkt de Venus Swirl ideaal.
En natuurlijk vind ik het leuk om nieuwe producten waar ik zelf erg enthousiast over ben aan jullie te introduceren, dus heb ik weer een leuke winactie met Gillette geregeld. We mogen namelijk maar liefst 5 van deze mooie scheermesjes weggeven en dat doen we op onze Facebookpagina: Like daar het bericht en laat in een reactie achter dat je meedoet, en ik kies vijf gelukkige dames uit die van wel heel gladde benen voorzien gaan worden. Doe je mee? 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like