Middenin de verbouwing, terwijl onze spullen al ingepakt zijn gaat het mis en moeten we verhuizen uitstellen. Terwijl mijn potjes en pannetjes in inmiddels verdwaalde dozen verschuilen heb ik toch een gezin dat moet eten en wend ik mij tot de Autocook Pro. Deze futuristische “pan” heeft maar liefst 50 verschillende programma’s waardoor hij alle andere pannen in huis vervangt. Koken, bakken, braden, slowcooken, stomen, wokken… met een druk op de knop doet de Autocook alles. Klinkt ideaal toch? Dat is het ook, vandaar dat ik je er vandaag graag wat meer over vertel.Een tijdje terug waren de slowcookers namelijk helemaal hip en hot en kon je als moderne moeder, eentje dat alles goed weet te plannen, ’s ochtends alle ingrediënten in de Crock Pot gooien, zodat je wanneer je na een dag werken weer thuiskwam, je gezin van een prachtige, zelfgemaakte, gezonde, maaltijd kon voorzien. Ik wilde zelf, net als miljoenen andere vrouwen, ook graag een Crock Pot hebben en al die slowcook recepten die ik op Pinterest voorbij zag komen uitproberen. Tot ik over de nieuwe Autocook van Bosch hoorde. Deze alles in één pan is zoveel meer dan een slowcooker dat het de charme van Crock Pot voor mij deed verbleken.
Ik wist ook meteen waarom de Autocook Pro ideaal voor mij was, zwanger van een derde, proberend een bedrijf en blog te runnen, stelselmatig tijd tekort op een dag… En nu heb ik hem! De Autocook Pro van Bosch – een strak, modern, en zelfs enigszins futuristisch kookhulp dat alle andere pannen in huis overbodig maakt. Waar zal ik eens beginnen, hij kan zo veel!Eerst maakte ik snel en gemakkelijk een kippensoep, om onze buikjes tijdens deze afwezige zomer te verwarmen. Daarna maakte ik een smakelijke risotto, eentje die ik uit het meegeleverde boekjes vol prachtige recepten afkeek en had binnen twintig minuten een goed vullende maaltijd op tafel staan die we uit wegwerpbordjes aten omdat onze borden al in het andere huis bleken te staan!Vervolgens bleef de zomer maar uit en besloot ik een uitgebreide stoofmaaltijd te maken, eentje waar ik ’s ochtends groente vlees en aardappelen in deed en de rest van de dag niet meer naar om hoefde te kijken. Geen water bijgieten, niet roeren, helemaal niks, ik vergat zelfs dat ik eten aan het maken was!De multicooker heeft een inhoud van 4 liter, dus ik had genoeg eten voor twee dagen, maar daar bleef het voor mij niet bij. Ik besloot het bakken van brood in de Autocook uit te proberen en zelfs dat lukte, waardoor we slow cooked eten van gisteren met vers, zelfgemaakt brood konden combineren. Tot slot beloofde ik Elena dat we een cake zouden bakken, en stond er binnen een mum van tijd ook nog eens verse chocoladecake op tafel, wat het leed van verbouwen en verhuizen tijdens een zomervakantie verzachtte.Mijn eerste indruk van de Autocook Pro van Bosch is dus zeer positief, en ik heb hem de afgelopen weken vrijwel dagelijks gebruikt voor zowel snelle roerbak gerechten als uitgebreide, langzaam gegaarde stoofschotels en alles wat daar tussenin past. Daarom is deze multicooker wat mij betreft zeker een aanrader, maar mocht je toch nog twijfelen – heb nog even geduld, ik pak mijn keukenspullen deze week uit en ga dan aan de slag met een aantal van mijn favoriete recepten die je in videovorm terug zal kunnen zien!

Mocht je al overtuigd zijn en de Autocook Pro van Bosch willen bestellen, hij is vanaf nu beschikbaar bij webshops zoals Bol.com, Blokker, CoolBlue en Wehkamp voor een prijs van ongeveer 280 euro.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like