Van kort, pittig rood kapsel en highlights, tot aan de ombre en balayage trends, wij vrouwen vinden het heerlijk om met onze kapsel en haarkleur te spelen. Inmiddels hebben we heel veel nieuwe haarkleurcombinaties ontdekt die we wel met je moeten delen, want ze zijn prach-tig!

We beginnen met de Pumpkin Spice haar, dat rondom herfst populair werd, met name toen de Pumpkin Spice alles helemaal hip was. Een mengeling tussen rood, koper en bruintinten, die aan de kleuren van speculaaskruiden doen denken. Daarna gaan we verder met de zilver, of eigenlijk grijs haar. Om het nog intenser te maken werden er kleine hoeveelheden blauw of paars aan toegevoegd, wat al gauw in iets anders evolueerde.

Namelijk, de Mermaid hair! Prachtige, sprookjesachtige haarkleuren, net wat intenser dan pastel, maar zeker niet te fel. Combinaties met blauw, roze, groen, geel en paars, alles kan, en alles mag.
Het is een trend dat door iedereen opgepakt werd, zelfs mannen met baarden, en vrouwen die het niet zagen zitten om hun hele hoofd van Mermaid hair te voorzien en slechts gedeeltes verfden.

Toen werden felle kleuren hip en mocht je je haar zo opvallend als je wilt verven. Binnen no time was er de Rainbow Hair trend, bestaande uit alle kleuren van de regenboog!

Voor wie regenboog net teveel van het goede vond was er toen de Sunset Hair. Combinaties van blond/geel, met oranje, rood en paarse tinten die aan de mooiste zonsondergangen doen denken.

Daarna was de Galaxy Hair in opkomst. Dit doordat we opeens alles Galaxy wilden hebben en paars, blauw, roze en wat zilver overal te zien waren, was het maar een kwestie van tijd voordat we het ook in haarkleur terugzagen.

En dan de nieuwste haartrend, de Peacock Hair, oftewel pauwhaar. Terwijl de lichte trends meer voor de blonde vrouwen lijken te zijn gemaakt is Peacock Hair er een voor de donkerharigen onder ons. Ja, je kunt je hele hoofd blauw/groen verven, maar het lijkt dat de felheid van de trends juist aan het afnemen is en heel veel vrouwen slechts een (onopvallend) gedeelte van het haar in deze kleurencombinaties verft. Mooi is het zeker wel.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Verder lezen

WAAROM NATUURLIJKE SHAMPOO

Wat doen sulfaten, siliconen, alcohols en parabenen in shampoo's en waarom kun je ze beter niet gebruiken? En waarom zijn parabenen gevaarlijk voor vrouwen?