Ze bestaan tv-series die al heel wat seizoenen meegaan, sommige volg ik nog andere heb ik lang volgehouden maar na geboorte van Tristan niet meer. Hé sommige zijn vervangen door andere tv-series en sommige zijn vervangen door meer tijd met de kids. Hé we moeten onze prioriteiten stellen. Maar deze tv-series hebben ook een heus fandom.

Pretty Little Liars

Velen kennen deze tv-serie, je moet niet veel moeite doen om ze te kunnen volgen. En dankzij de leuke televisiemaatschappijen kunnen we zelf om de zoveel maand meedoen met een volledige herhalingsmarathon. Wil je het liever volgen zonder de nodige nuttige reclameboodschappen, dan kan je het bekijken via netflix. Ik bekijk deze serie met periodes, ik bekijk de serie per seizoen :). Ideale serie om op te zetten tijdens het strijken of andere taken. De kinderen liggen in bed en je bent bezig met echte slavenarbeid.

Castle

Nog zo’n serie dat je gerust kan volgen op tv. Je hebt een globaal verhaal en sommige afleveringen moet je samen zien, maar je kan gerust eens aflevering overslaan of in een iets andere volgorde bekijken. Elke aflevering heeft zijn eigen einde, nl. ze vinden de dader. En toch door de zovele veranderingen in de globale verhaallijn ben ik gestopt met deze serie te volgen. Misschien dat ik ze misschien nog eens kans geef, maar geen idee.

Supernatural

Alleen al de looks van de hoofdacteurs geeft je genoeg redenen om deze tv-serie te bekijken. Maar je moet ook wel in de mood zijn voor donkere geesten, fantasierijke personages, het duistere.. Zeker geen slechte tv-serie met de nodige cliffhangers en toch ben ik ermee gestopt. Geen idee waarom, te weinig tijd?

Bones

Vergelijkbaar met Castle, juist een andere kijk hoe je moorden oplost. Niet met het nodige politiewerk, maar met echte scientists die alles dat ze vinden onderzoeken, ook al zijn het enkel beenderen. Maar ook hier hetzelfde verhaal, door veranderingen de globale verhaallijn ben ik ermee gestopt.

The big bang theory

Eén van de weinige tv-series die ik volg samen met mijn vriendlief. Een stelletje geeks, uh neen nerds, hhhmm gerds? Ok een stelletje gerds die samenwerken bij CalTech, ach who am I kidding? Iedereen kent The big bang theory, want ooit heeft iemand u gezegd deze moet je echt eens zien! Je moet ervoor zijn en hé ik ben voor deze tv-serie.

Shadowhunters

Deze is vrij nieuw, sommige kennen de boeken, of hebben poging gedaan om de film te kijken. Eigenlijk hoort hij niet thuis in het oorspronkelijk lijstje, maar omdat ik het niet kan bekijken zonder de boeken en de film hoort hij voor mij hier thuis. De tv-serie is met andere acteurs en een totaal andere aanpak van het verhaal. Voor mij is het geslaagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like