Ondanks dat ik al mama ben is het fijn om wat bij te lezen voordat de tweede kleine er is. Nu ik al 35 weken zwanger ben en eigenlijk zwangerschapsverlof zou moeten hebben is de timing perfect om lekker op de bank, onder een dekentje wat bij te lezen over hoe het ook alweer allemaal aan toe gaat en wat ik kan verwachten. Want vier jaar heeft mij een boel doen vergeten, blijkt maar weer uit elke pagina die ik uit deze boeken lees.
MAMA WORDEN
Vanaf het moment dat je zwanger wordt is dit boek handig om in huis te hebben. Bijzonder veel informatie, weetjes, tips, en antwoorden op vragen die jij nog niet hebt bedacht, maar wel wilt hebben. Anderhalf kilo aan duidelijke verhalen, prachtige foto’s en hilarische Mama Baas blogs. Ondanks dat het een uitgebreid boek is en heel veel informatie, geschreven door een team van specialisten, onder begeleiding van prof. dr. Bernard Spitz bevat, is het lezen van elke pagina bijzonder interessant en heb ik, naast de kennis die ik opdoe, heel erg het gevoel dat ik met een vriendin aan het praten ben. Mama worden wordt vaker als een zwangerschapsbijbel van eigen bodem en een aanstaande mama must have boek omschreven, en ik ben het er mee eens. Zwanger? Dit is een boek die je wilt hebben. Ken je iemand die net zwanger is? Geef haar dit boek, ik beloof je dat ze er blij mee is.

IK WORD MAMA
Is een boek dat zichzelf niet serieus neemt. Eigenlijk een trendy hebbeding dat net zo geschikt is als cadeau voor een vriendin dat net zwanger is, en die niet uit is op leerzaamheid en kennis, maar hilarische herkenbaarheid en luchtige lol. Vol grappige en erg herkenbare illustraties, cartoons en quotes, gebundeld in een leuk boekje van minder dan 400 gram.  Leuk om te geven en heel leuk om te krijgen.Op zoek naar een leuk cadeau voor een zwangere in je omgeving? Zowel Mama Worden als Ik Word Mama zijn bij onder andere Bol.com en betere boekwinkels beschikbaar.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like