Iedereen mij goed kent weet dat ik een fan ben van Criminal Minds! En nog meer van de personage Derek Morgan. Helaas rukken ze hem weg van ons! Eerlijk ik heb geweend en toen had ik al iets van hhhmm ga ik wel blijven kijken? We krijgen wel vervanging, maar sorry voor mij blijft Adam Rodriguez mr CSI Miami en nog geen BAU agent.

Dat ze dan ook opeens nog Spencer Reid van ons wegnemen, pfffff. Ok hij is niet “echt” weg, maar laten we eerlijk zijn we zien hem niet in zijn meest positieve scenes. Zijn band met Garcia is weg gerukt, zijn geniale brein dat we anders altijd aan het werk zien, deze scenes hebben moeten plaats maken voor de grauwe grijze beelden dat we nu te zien krijgen van hem. Ok uiteindelijk op het einde wel supermooie plottwist! De plottwist begon ook net op tijd, want eerlijk? Het werd saai, ik ben tijdje gestopt met kijken terwijl ik anders wekelijks keek. Neen het gemis van Derek Morgan en de opbouw gedurende het seizoen heeft mij echt doen twijfelen of ik de serie wel verder ging kijken. Uiteindelijk ben ik blijven kijken naar Criminal minds en was ik toch blij dat ik heb volgehouden.

Je moet eerlijk zijn, je hebt ook maar gelimiteerde tijd dat je ongerust kunt series kijken. Dus soms stop je met series te bekijken gewoon ja omdat ze jou niet meer liggen, omdat jouw favoriete personage eruit is gegaan.. Weet je trouwens dat er superleuke website is waar je kunt berekenen hoeveel tijd je al hebt gespendeerd te kijken naar tv series. Benieuwd? Website vind je hier, gewoon even invullen welke series je hebt gekeken en tot welk seizoen en hij berekent hoeveel tijd je al hebt gespendeerd met naar tv series te kijken. Nou ik ben gestopt met ingeven nadat ik al aan 20dagen zat :D. Maar kan misschien helpen om de beslissing te maken of je nog doorgaat met kijken of niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like