Na de bevalling ben je niet meteen in shape. Althans ik niet, dus toen ik van NO-MI deze mooie shapewear mocht uitproberen was ik meteen enthousiast. Normaal draag ik wel eens goedkopere shapewear, maar volgens mij is het niet de bedoeling dat dit gaat lubberen en daarnaast is het gros van de shapewear in de winkels niet echt super sexy en heeft het vaak een suf imago. Eerlijk is eerlijk, ik voel me niet een femme fatale als ik shop voor ‘’corrigerend ondergoed’’.NO-MI bodywear is alles behalve suf corrigerend ondergoed, de producten zijn functioneel en comfortabel en het jurkje vind ik ook nog eens sexy staan. Niets zo’n afknapper wanneer je je shapewear onder je kleding ziet doorschijnen, gelukkig is NO-MI bodywear naadloos en van dikke en stevige kwaliteit. Geen onaangenaam gevoel wanneer je dit jurkje draagt om je buikje iets te verhullen en rondingen beter uit te laten komen, dat is iets wat ik heel prettig vind. Ik ben gewend om een soort ‘help ik stik’ gevoel te hebben en dat blijft bij NO-MI bodywear gelukkig uit.

Ik draag hier het Wear Your Own Bra jurkje. Zelf vind ik dit een heel fijn product omdat je je eigen BH kan blijven dragen en stiekem ben ik trots op mijn decolleté en vind ik het mooi dat die iets wordt gelift door het jurkje en niet wordt plat gedrukt ;). NO-MI bodywear corrigeert juist de punten die je gecorrigeerd wil hebben.
Je stapt ín het jurkje, het zelfde als bij andere NO-MI producten, en trekt hem dan omhoog. Het jurkje is voorzien van een rubber achtige plakstrip onder, dit zorgt er voor dat er niks omhoog kruipt. En wat ik erg fijn vond is dat het niet mijn panty sloopt, iets dat ik wel eens heb meegemaakt met andere shapewear. Dan blijft het té goed plakken en ja daar kan een 15 denier panty niet echt tegen.Shapewear, en in dit geval NO-Mi bodywear is absoluut niet iets dat je enkel draagt om dingen te verhullen, maar zorgt er juist ook voor dat rondingen mooi naar voren komen en je je zelfverzekerd en sexy voelt. En ja dat is ook écht zo, een jurkje staat namelijk net iets mooier en je voelt jezelf uiteindelijk dus ook mooier. Wees niet bang dat je man afknapt wanneer hij de bodywear ziet, mijn vriend vind me met enkel het NO-MI jurkje aan nog steeds aantrekkelijk (en zonder ook natuurlijk ;-). Je wast deze onderjurk op 30 graden, zo blijft de kwaliteit het mooist.Wil jij je nou ook zelfverzekerd voelen door de mooie bodywear van NO-MI? Goed nieuws! We mogen nog twee dames gelukkig maken met een Wear Your Own Bra jurkje in gewenste maat.

Wat je daar voor moet doen is de Facebookpagina van NO-MI liken en een comment onder dit artikel achterlaten met je naam, e-mail adres en of je de pagina hebt geliked. Ik e-mail de lucky ones. Reageer wel op mijn mailtje, want alleen zo kan de shapewear jouw kant op komen. Tip: plan meteen een leuk avondje uit, dan kan je je sexy en zelfverzekerd voelen in een prachtig jurkje, met behulp van NO-MI bodywear :).

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like