Enkellaarsjes zijn de perfecte schoenen voor een koudere periode in het jaar. Met name in de wintermaanden zie je veel dames lopen op verschillende enkellaarsjes. De schoenen zijn vaak uitgerust met een mooie hak en zijn in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. Enkellaarsjes dames zijn tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Ook richting de zomer zie je ze nog steeds vaak gedragen worden. Dat is natuurlijk niet gek, aangezien ze onder enorm veel verschillende outfits perfect passen. Afhankelijk van je eigen smaak, kun je zelf de perfecte outfit maken. Ga je bijvoorbeeld voor een kort rokje? Dan kun je zeker ook voor enkellaarsjes kiezen!

Verschillende soorten enkellaarsjes

Als je gaat voor enkellaarsjes, heb je enorm veel verschillende soorten waar je uit kunt kiezen. In eerste instantie heb je de keuze tussen enkellaarsjes met een hoge hak een lage hak of helemaal geen hak. Vervolgens kun je ook de keuze maken of je een elegante laars wilt, of juist een stoere. Er zijn bijvoorbeeld verschillende varianten die meer weghebben van een cowboy laars. Dit kan erg leuk staan onder een spijkerrokje. Daarnaast zijn de dames enkellaarsjes vervaardigd uit verschillende materialen. Je kunt bijvoorbeeld mooi leer of suède kiezen voor je enkellaarsjes.

Op het gebied van enkellaarsjes zijn er verschillende trends te herkennen. Tegenwoordig zijn met name de enkellaarsjes met print en opvallende kleuren erg populair. Kijk bijvoorbeeld naar mooi laarsjes met leopard print. Deze hebben voornamelijk de cowboy stijl en worden in de meeste gevallen vervaardigd uit suède of leer. Een andere trend die we tegenwoordig steeds meer zien zijn de enkellaarsjes met hakken. Het type hak kan daarin ook nog veel verschillen. Zo kun je bijvoorbeeld erg leuke laarsjes dragen met dikke hakken. Deze zijn net zo breed als de laars zelf. Daarnaast heb je ook enkellaarsjes met een dunne hak. Deze kun je bijvoorbeeld dragen naar chique gelegenheden.

Maak je eigen outfit compleet

Als je een outfit gaat samenstellen, heb je enorm veel verschillende keuzes. Het is echter belangrijk dat je de look aanpast aan je eigen lichaam en je eigen stijl. Je moet er natuurlijk zelf in rondlopen. Zorg er daarom voor dat je de outfit helemaal naar je eigen lichaam stijlt. Zo kun je de kleuren van de outfit erg leuk combineren met je ogen. Daarnaast zijn natuurlijk accessoires erg bepalend voor een outfit. Heb je bijvoorbeeld zwarte enkellaarsjes aan? Dan kun je deze erg goed combineren met een zwart tasje en gouden sieraden. Door deze leuke combinaties te maken, wordt je hele outfit een perfect geheel, waardoor je zelfverzekerder de deur uit kunt lopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like