Wat geeft jouw kledingwinkel een edge? Hoe zorg je ervoor dat klanten keer op keer terugkomen bij jouw zaak? Dat doe je natuurlijk met private label-kleding. Een private label is een product of dienst dat of die onder je eigen merknaam op de markt wordt gebracht. Basics zoals T-shirts en jeans mogen natuurlijk niet in je winkel ontbreken, maar een private label is hét Unique Selling Point van je kledingzaak. In dit artikel ontdek je hoe je je eigen kleding kan ontwerpen en verkopen met de hulp van textielspecialist M.G. van Meel B.V.

Wat zijn de voordelen van een eigen kledingmerk?

Verkoop je in je kledingzaak private label-kleding, dan heeft dat de volgende grote voordelen:

  • Je verkoopt in je zaak kleding waar je volledig achter staat;
  • Je verkoopt kleding die in geen enkele andere winkel is te vinden;
  • Je verkoopt kleding van een hoogwaardige kwaliteit;
  • Je kunt je creativiteit volledig op je mode loslaten.

Hoe ontwerp je kleding bij M.G. van Meel B.V?

Productontwikkeling

Alles begint in de ontwerpfase. De experts van M.G. van Meel B.V. gaan met je om de tafel om je idee vorm te geven en een goed ontwerp voor je te maken. Nadat alles op papier staat, selecteert M.G. van Meel B.V. fabrikanten uit zijn netwerk.

Productieproces

De experts van M.G. van Meel B.V. begeleiden de productie van je private label-kleding volledig. Van alle onderdelen van je kledinglijn worden samples gemaakt. Die samples kun jij zelf grondig onder de loep nemen. Ben jij het met alles eens? Dan is het tijd voor een grondige kwaliteitscheck.

Kwaliteitsinspectie

Tijdens de kwaliteitsinspectie controleert een textielexpert of de kwaliteit van je private label-kleding goed is. Je ontvangt vervolgens nogmaals samples van alle kleding, die je ook zelf opnieuw controleert. Klopt alles? Dan is het tijd om over te gaan op de import en distributie van je kledingmerk.

Distributieproces

M.G. van Meel B.V. neemt je het import- en distributieproces volledig uit handen, zodat jij je over de verscheping geen zorgen hoeft te maken. In plaats daarvan kun jij je bezig houden met hoe je de kleding in de etalage gaat tonen of waar in je winkel je de kleding gaat hangen.

Kleding ontwerpen is alleen maar leuk

Bij M.G. van Meel B.V. hebben de textielspecialisten de kennis en het netwerk om je volledig te ondersteunen in het neerzetten van een professionele eigen kinderkledinglijn. Jij hoeft je niet bezig te houden met alle ingewikkelde onderdelen van het proces, maar kan wel samen met de experts de leukere onderdelen (zoals het ontwerpen en verkopen) oppakken. Neem daarom contact op met M.G. van Meel B.V. en start je eigen kledinglijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like