Het moment om die ene speciale vrouw in je leven – je moeder – een memorabele dag te bezorgen, komt weer snel dichterbij: op zondag 8 mei is het namelijk weer Moederdag! Omdat wij begrijpen dat je zeker dit jaar – waarin je het voor het eerst in drie jaar tijd weer samen met haar kan vieren – met iets persoonlijks op de proppen wil komen, hebben we deze blog met ideeën voor je geschreven. Ga er dus even goed voor zitten, want het is de moeite waard!

Op jacht naar het perfecte cadeau

Op Moederdag wil je je moeder graag iets geven wat jullie band met elkaar bevestigt en liefst ook nog bruikbaar is in het dagelijks leven. Een mooi Moederdag cadeau is bijvoorbeeld een giftbox met daarin een aantal hoogstpersoonlijke geschenken. Een tweelingsieraad van My Jewellery mag daarin eigenlijk niet ontbreken, want hoe fijn is het om eenzelfde armband, ring of ketting te dragen als de vrouw die jou op de wereld heeft gezet? Daarmee onderstreep je jullie unieke band echt op een gave manier. Bovendien is het dagelijks draagbaar en zitten ze decoratief verpakt in een prachtig doosje.

Houdt je moeder meer van kleding en shoppen? Overweeg dan eens om een super vrouwelijke tas voor al haar nieuwe aankopen te geven, eventueel gevuld met een smaakvolle zomerjurk in een bijpassend dessin. Hiermee geef je haar niet alleen een praktisch cadeau, maar ook de boodschap dat ze nog steeds gezien mag worden. Welke moeder hoort dat nu niet graag van haar eigen dochter?

Heb je een moeder die aansluit bij de duurzame trend om minder spullen te willen, geef haar dan iets dat “op” gaat. Een giftset met een zalig luchtje is dan bijvoorbeeld zeker een schot in de roos, vooral omdat ze het luchtje misschien nog wel voor zichzelf koopt, maar de bijpassende bodywash en bodylotion vast en zeker niet! Andere cadeautjes die geen blijvende plek in huis opeisen kun je geven in de vorm van een uitbundig boeket in haar favoriete kleur of haar lievelingslekkernijen.

Het gaat om jullie

Als je een Moederdag cadeau hebt gevonden, komt het er natuurlijk op aan om haar ook te verrassen met je tijd en aandacht. Als kind heb je heel veel tijd met haar doorgebracht, nu is dat veel minder vanzelfsprekend. Moeders genieten er zonder uitzondering van als je uitgebreid langskomt, zodat er alle tijd is om gezellig bij te kletsen. Probeer dus om het cadeau persoonlijk te gaan brengen en geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Kinderschoenen voor dit seizoen
Verder lezen

Kinderschoenen voor dit seizoen

Inhoudsopgave Hide De trends voor meisjesschoenenWelke jongensschoenen zijn ‘hot’?Misschien vind je deze artikelen ook interessant: Kleren maken de…