Met nog maar een paar weekjes, wat zeg ik dagen, te gaan is het aan het einde wel lastiger om leuk voor de dag te komen. Niet alle kleding pas ik meer, en ik heb het best wel lang weten te rekken met shirts een maatje groter. Op een gegeven moment gaat dat niet zo heel erg lekker meer zitten, maar van de zomer was het een prima oplossing.

Van Noppies heb ik deze mooie trui ontvangen, hij zit werkelijk als gegoten. Hij is gemaakt van een heerlijke zachte stof die mooi om m’n buik valt en als stoer detail zijn de mouwen voorzien van nep leer. Het geeft net dat stoere accentje bij de outfit. Je kan mij uittekenen in zwart en grijs, dit shirt past dan ook perfect bij mijn ‘stijl’. Daarnaast vind ik het echt totaal geen zwangerschapsshirt, op een positieve manier, en is hij dus ook makkelijk te dragen na de zwangerschap! Mijn zus draagt regelmatig ook nog haar mooie shirts van Noppies. Natuurlijk zonder teksten zoals ‘hands off the bump’, maar goed die zou ik tijdens mijn zwangerschap ook nooit hebben aangetrokken.

Ik combineer het shirt met een van de weinige broeken die ik nog pas. Een skinnyjeans van H&M Mama. Hij zit meer als een legging en is zacht qua stof. De liggende broek op de foto is een prachtig exemplaar van Supermom. Hier heb ik in het begin van mijn zwangerschap ook twee stuks van gehad, en dat waren zulke fijne en mooie broeken. Omdat ik met 8 weken al geen normale spijkerbroek meer paste heb ik dus vrij vroeg al deze broeken aangeschaft, probleem is dus dat ik ze nu niet (meer) pas in de maat die ik had. Dus helaas kan ik er geen aan foto van laten zien. Maar ik kan je garanderen dat deze broeken hun prijs helemaal waard zijn. Die van de H&M is ook mooi hoor, maar de pasvorm van de broeken van Supermom en zulk gelijke merken is toch net wat mooier. Je hebt meer een ‘jeans’ aan in plaats van een legging. Op mijn werk moest ik echt een spjikerbroek aan, toen kwam de broek van Supermom meer dan gelegen. En dat terwijl ik voor de zwangerschap echt geen broeken van 60 euro kocht. Vreemd dat je dat dan in je zwangerschap wel doet, meer behoefte aan kwaliteit? Anyways, ik vind het fijne broekjes! Helaas dat deze niet meer over mijn’einde van de rit’ buik past haha.

Nog even en dan kan de positiekleding weer opgeborgen worden! Hebben jullie wel een hele garderobe aangeschaft?

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like