Het is officieel lente en we genieten er al volop van! Wat trek je aan? Het is tijd voor een fashion update! Lente kan niet zonder een flinke dosis bloemenprint en pastelkleuren, maar dit jaar zien we ook veel Off Shoulder T-Shirtsdie de meest basic outfit stukken vrouwelijker en fleuriger maaken, zonder veel te moeten nadenken over wat je aantrekt. Gelukkig in veel prijsklassen terug te vinden, met als persoonlijke favoriet de Only tops die een hele fijne prijs/kwaliteit verhouding hebben. De tops zijn luchtig, hebben een layover dat voor een speels, bohemian gevoel zorgt, waar losse, beachy haar en een leuke ketting de look helemaal afmaken. Kies wel voor een loszittend model, dat op dit moment helemaal trendy en ook nog eens erg comfortabel is.
De off shoulder trend laat zich moeiteloos combineren met strake en losse broeken, rokken of shorts, en kan net zo makkelijk onder sneakers als sandaaltjes, of gewoon comfortabele slippers gedragen worden. Het is compleet aan jou om aan te trekken waar je op dat moment zit in hebt en wat comfortabel genoeg is om in te gaan wandelen, terrasjes te pakken, achter de kinderen aan te rennen, of over je bikini aan te trekken en richting het strand te gaan. Helemaal leuk nu het sale seizoen begonnen is en je online goed voordelig kunt shoppen. Check bijvoorbeeld hier korting Bonprix
Kies dit jaar wel voor een loszittend model, dat wijd en in laagjes is en wat je ook doet, zorg dat er geen bh bandjes te zien zijn!

 

Bron foto’s – Shutterstock.comSans-online.nl

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like