JETPAQ – LENTE EN ZOMERCOLLECTIE

JETPAQ-SS16-sfeer-08-1024x682 Met de ‘echte’ winter die nog op zich laat wachten, voelt het qua temperatuur
soms zelfs lente-achtig aan. Vaak vind ik het in de vrieskou moeilijk voor te stellen dat het ‘ooit’ weer warm wordt, nu ben ik al weer volop bezig met het kijken naar de nieuwe lente- en zomercollecties die langzamerhand komen binnendruppelen. Zo ook die van JETPAQ. Dit label -dat nog vrij jong is, hij is in 2013 opgericht door Jet Teunis- heeft zich in de afgelopen seizoenen al meer dan bewezen. En ook komend seizoen heeft JETPAQ weer zoveel moois te koop!
JETPAQ-SS16-sfeer-09-1024x682De ontwerpen van JETPAQ zijn geïnspireerd op kinderen en hun manier van denken en leven. Denk dus aan lekker rondrennen op blote voeten, buiten spelen, ontdekken door te doen en op avontuur door de bosjes met kinderlijke enthousiasme. Ook de collectie van S/S 2016 is hierop geïnspireerd; de kids gaan op ontdekking in de natuur!
JETPAQ-SS16-sfeer-06-1024x682Deze trend is terug te zien in de stoffen en prints die JETPAQ heeft gebruikt. Stoere teksten, mooie prints en hippe kleuren; JETPAQ is klaar voor het voorjaar. Van bladeren tot insecten, van groenten tot bloemen; de natuur als hoofdthema. Het kleurenpallet doet denken aan een botanische tuin midden juli: emerald groen, paars blauw, magnolia roze en oranje; daar kunnen je kids zich nog eens mee vertonen, zowel buiten- als binnenhuis 😉
JETPAQ-SS16-sfeer-03-1024x682Een groot voordeel van JETPAQ is dat alles handgemaakt is; van de zeefdrukken tot het verfwerk, het wordt allemaal met de hand gedaan. Dat maakt elk stuk uniek en een echt ‘masterpiece’. Like!
JETPAQ-SS16-sfeer-07-1024x682O ja, en nog fijner; komend seizoen heeft JETPAQ ook een collectie gemaakt voor de allerkleinsten: De kids tussen 3 en 24 maanden hebben nu ook de mogelijkheid om in JETPAQ rond te kunnen lopen. Helemaal leuk voor de twins; deze collectie is heel goed te mix & matchen met elkaar!
JETPAQ-SS16-sfeer-10-1024x682Neem gauw eens een kijkje op hun website, want naar de te gekke S/S collectie, kun je nu ook nog de wintercollectie vinden, die opnieuw zo’n prachtig kleurenpallet heeft. Go check it out!
JETPAQ-SS16-sfeer-04-1024x682

Comments

comments

Heb je dit al gelezen?

Recente berichten