House of Jamie is een merk dat helemaal past in de stylingtrends van nu; monochrome kleuren voeren de boventoon, vooral door de kleur zwart die ze aan de collectie hebben toegevoegd in hun nieuwe winter apparelcollectie. Daarnaast heeft House of Jamie ook een Sand kleur toegevoegd, die eerder al succes boekte in de accessoirelijn van het merk. De karakteristieke minimalistische stijl is ook in deze wintercollectie weer volop terug te vinden, vooral gekenmerkt door bretonse strepen en het strikje, dat terug te zien is in het logo van House of Jamie. Dit maakt items van House of Jamie makkelijk te combineren met andere kleding, en is dus een handige aanvulling op een al bestaande kindergarderobe.
House of Jamie is van Nederlandse bodem, ontworpen door Barbara Gouka. Zij zocht een kledingstijl die voor haar dochters niet te vinden was, en creëerde om die reden een eigen collectie, waarbij exclusiviteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo ontstond House of Jamie, die overigens refereert naar de naam van haar oudste dochter, Jamie. Naast ontwerpen voor haar dochters Jamie en Teddie heeft ze inmiddels ook een stoere jongenslijn, die prima te mix and matchen valt met de meisjescollectie; helemaal leuk voor de tweeling! Met deze lijnen voor zowel jongens als meiden, is ‘twinning’ een makkie; het maken van matchende outfits.

House of Jamie is iets waar ons kikkerlandje meer dan trots op mag zijn; de kleding ziet er internationaal uit, en wordt niet alleen in Nederland, maar ook in landen als België, Scandinavië, Groot Brittannië, Italië, Dubai, Japan en zelfs Bahrein verkocht, met wel 90 verkooppunten. De lijn wordt ontworpen in Amsterdam en geproduceerd in Instanbul.

Alle items zijn gemaakt van ‘brushed Italian fleece‘; een stevige en duurzame stof vervaardigd uit eco-friendly katoen. Niet alleen superhip, maar ook nog eens ecologisch verantwoord. House of Jamie is op zoek naar duurzaamheid en verwerkt dit in de luxe en verfijnde stoffen. Dit is dus niet alleen heerlijk comfortabel voor de kids, maar ook nog eens mooi verantwoord doordat het 100 % fair trade en kinderarbeid vrij is. Double like!

Naast de kledinglijn heeft House of Jamie ook een succesvolle lifestylelijn, waar je aankleedkussenhoezen, ledikantlakens, badcapes en andere accessoires voor de babykamer kunt vinden. In precies dezelfde minimalistische stijl als hun kledinglijn. Heel mooi!

Ik kan ontelbare combinaties voor de tweeling maken. Het is echt een merk dat in elke kindergarderobe een aanvulling kan zijn. Ik heb hierboven alvast mijn favorieten voor jullie uitgekozen, zowel van de kleding- als de accessoirelijn. Wat vinden jullie van House of Jamie?

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like