Heb jij ook al helemaal zin in het voorjaar als je naar buiten kijkt en even de zon door ziet komen? Nog een paar maandjes volhouden, maar je kunt je natuurlijk wel alvast voor gaan bereiden op het voorjaar. Ga bijvoorbeeld alvast op zoek naar fijne schoenen voor deze zomer. Dan is het natuurlijk wel handig om te weten welke schoenen deze zomer in de mode zijn, zodat je mooi aan kunt sluiten bij de laatste trends. In deze blog zetten we de schoenentrends van deze zomer voor je op een rij!

Sandalen en sleehakken

Sandalen, sleehakken en sandalettes, ze zijn deze zomer helemaal in. Sleehakken zijn al jaren een grote trend in de zomer en het lijkt erop dat dit niet snel gaat veranderen. Dat deze schoenen zo populair zijn, is eigenlijk wel logisch. Het is immers een ideale manier voor mensen die niet graag op hakken lopen om toch wat meer de hoogte in te gaan. Sleehakken lopen namelijk super comfortabel, je zou niet eens zeggen dat er een hak onder zit. Voor de heren hebben we ook goed nieuws: sandalen voor mannen zijn weer helemaal in deze zomer. We hebben het natuurlijk wel over de stoere, leren of suède sandalen, zoals de sandalen van het schoenenmerk Ecco

Old but gold: de ballerina’s 

Als kind heb je er vast vaak genoeg op gelopen, of je nu balletles volgde of niet: ballerina’s. Het zijn een van de meest comfortabele schoenen die er voor vrouwen gemaakt worden. Nogal logisch dat ze nog steeds zo populair zijn. Maar deze zomer zijn ze ook weer helemaal hip, dat hebben we de afgelopen tijd wel kunnen zien op de catwalk. Niet alleen de ballerina’s zoals we ze kennen van vroeger kwamen voorbij, maar ook nieuwe varianten. Denk bijvoorbeeld aan ballerina’s met vierkante neuzen, ballerina’s gemaakt van unieke materialen en ballerina’s met allerlei versieringen. Nu kun je dus weer net zo genieten van het comfort van deze schoenen als vroeger, maar dan met een vernieuwd ontwerp. 

Niet alleen meer voor het strand: teenslippers 

Je kunt jouw teenslippers dit jaar overal dragen, deze zomer zijn ze namelijk weer helemaal in de mode. Mocht je een fan zijn van teenslippers, dan heb je vanaf dit jaar ook veel meer keuze, want er zijn een hoop varianten op het originele ontwerp gekomen. Een voorbeeld is de teenslipper met een lage naaldhak. Zo kun je ook je teenslippers aan met een avondje uit of naar een diner. Ideaal toch? In 2023 ben je met jouw slippers dus weer helemaal hip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like