Heb jij nog veel kleren van vorig jaar in de kast hangen? Dan is het tijd om deze te vernieuwen voor komend jaar! Er zijn namelijk weer compleet nieuwe modetrends die je zeker moet volgen! Bekende merken zoals Monari hebben hun assortiment weer compleet veranderd. De mode voor het voorjaar van 2022 ziet er erg kleurrijk uit. In dit blog bericht willen we je graag informeren over de damesmode trends van nu!

Pastelkleuren zijn helemaal in!

Tegenwoordig zijn pastelkleuren helemaal hot. Dit zal de komende tijd ook zeker nog wel blijven. Kies bijvoorbeeld voor een mooie pastelkleurige jurk, of ga voor accessoires in deze pastelkleur. Wil je een indruk maken tijdens een zakelijke meeting of presentatie? Dan kan een pastelkleurig pak erg leuk zijn voor dames. De pastelkleur is namelijk erg elegant. Hierdoor heb je wel kleur in je outfit, maar dit valt niet super op. Naast dat je een heel pak in de pastelkleur kan dragen, hoeft dit natuurlijk niet. Je kunt ook de keuze laten vallen op een shirt met de pastelkleur of accessoires in deze kleur. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale outfit met een mooie pastel kleurige tas als accessoires.

Pop colors voor de outfit

Wil je een saaie outfit weer helemaal terug laten komen? Dan kun je gebruik maken van pop colors. Dit is een trend die je steeds meer in het straatbeeld gaat tegenkomen. Een pop color is een hippe kleur die je benaderd in je outfit. Denk bijvoorbeeld aan een knal oranje shirt op een zwarte outfit. Ook kun je bijvoorbeeld een spijkerjasje voorzien van knalrode bedrukking. Op deze manier verander je je outfit door mooie kleurtinten toe te voegen. Tot slot kun je hier ook erg goed de accessoires voor gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor een knalrode handtas of ga voor een opvallende ketting.

Leuke prints zijn helemaal in!

Een absolute trend voor deze zomer is het gebruik van verschillende prints. Waar je vroeger al kleding zag met bloemetjesprint, gaat het tegenwoordig nog verder. Je ziet nu steeds meer fruit op kleding staan. De bekendste fruitsoorten, zoals aardbeien, citroenen of kersen worden steeds vaker gebruikt als bedrukking op een blouse of shirt. De prints worden vaak klein weergegeven, zodat ze niet compleet opvallen. Daarnaast worden de kleuren hier ook erg leuk op aangepast. Natuurlijk blijven de bloemenprints ook nog steeds zichtbaar bij de kleding van Monari. Je mixt de verschillende prints gemakkelijk in diverse outfits. Ga bijvoorbeeld voor een blouse met aardbeien prints. Deze blouse kun je erg leuk combineren met een skinny jeans. Vervolgens doe je een dunne, zwarte riem aan en pak je je sneakers uit de kast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like