Om één of andere reden word ik altijd extra blij van nieuwe Nederlandse merken die ik mag ontdekken. Zo maakte ik onlangs kennis met een hippe merk kinderschoenen dat de toffe naam Koel4Kids draagt, en kwalitatieve, goed geprijsde baby en kinderschoenen produceert. Je kunt er terecht voor mooie eerste loopschoentjes, stoere sneakers, warme laarsjes, én, voor aankomend zomer zeer mooie sandalen. Ik bestelde dan ook alvast prachtige leren sandalen voor Elena!

Bruine leren sandalen zijn voor mij echt een mushthave in de zomer, omdat ze klassiek zijn, bij vrijwel alle outfits passen en zowel netjes als alledaags gedragen kunnen worden. Het is dan ook niet de eerste keer dat ik zulke sandalen voor mijn meisje koop, maar het is zeker wel de eerste keer in maat 29. Ze wordt zo snel groot, het gaat me allemaal te snel!Wel is ze echt een meisjes-meisje en draagt ze graag jurkjes en vrolijke outfitjes, dus zie ik genoeg mogelijkheden om deze prachtige, klassieke sandalen te dragen. Wellicht met een leuk jurkje en een spijkerjasje overheen, of een bijpassend hoedje. Dat zien we tegen die tijd dan wel weer, wat ik veel belangrijker vind is dat de sandalen haar goed passen. Ze zijn aan zowel de voorkant als aan de riempjes verstelbaar, dus geschikt voor zowel smalle en brede voetjes, van sterke leer gemaakt, waardoor ze tegen een stootje kunnen en hebben flexibele en sterke rubberzool waardoor ze comfortabel zijn en zelfs in de warme zomermaanden fijn zijn om te dragen.Elena is blij met haar sandalen omdat ze mooi zijn, ik ben er blij mee omdat ze van hele goede kwaliteit zijn en ben trots om dit soort merken aan jullie te mogen introduceren. Mocht je Koel4Kids nog niet kennen – het is een Nederlands merk, in 2006 opgericht, inmiddels in één van de meest toonaangevende Europese schoenenfabrieken geproduceerd en bekend om extreem goede kwaliteit kinderschoenen, die ieder seizoen aangevuld worden met trendy modellen. Toch produceren ze voornamelijk klassieke, duurzame en verantwoorde schoenen, van sterke, slijtvaste stoffen, die allemaal met de hand gemaakt worden.

Wil je ze zelf ook ontdekken, neem dan zeker even een kijkje op de site www.koel4kids.nl – je kunt er wat meer over teruglezen, de beschikbare schoenen voor baby’s, jongens en meisjes ontdekken én even informeren waar ze allemaal te koop zijn aangezien ze geen eigen webshop hebben.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like