Jaren geleden keek ik naar een aflevering van Oprah, waar hopeloze Amerikaanse huisvrouwen make-overs kregen waarna ze trots door de studio paradeerden. Een aflevering is mij in het bijzonder bijgebleven, nog voordat ik zelf moeder was. Er was namelijk een vrouw die na het krijgen van kinderen en afvallen maar niet van haar buikje afkwam en daardoor vrijwel altijd in te grote kleding rondliep. Uiteindelijk kwam ze met een kort pittig kapsel, make-up die ze nooit zelf zou aanbrengen, een leuke shirt, killer heels en komt ‘ie – een mannenbroek – achter de schermen vandaan lopen, en het zag er GEWELDIG uit!
Helaas heb ik de aflevering op Youtube niet terug kunnen vinden, want ik had het je graag willen laten zien, dus moeten we het maar met plaatjes doen! Tegenwoordig zijn momjeans én boyfriend jeans weer helemaal hip, maar ik vind ze er persoonlijk niet zo goed zitten als sommige mannenspijkerbroeken.

Momjeans geven je een platte kont, boyfriend jeans zitten vaak niet goed wanneer je een maatje meer hebt, en mannenbroeken, nou ja, die hebben wat meer ruimte voorin, waardoor je buikje makkelijker verdoezelt wordt. Ik weet niet wie het heeft bedacht, maar briljant is het zeker. Dus, verras je man met iets wat jij leuk vindt en bestel de volgende keer een broek die je zelf gaat passen!

En eerlijk is eerlijk, wij vrouwen dragen vaak genoeg “mannenkleding” en komen weg met alles wat we leuk vinden, of het nou overhemden, pantalons, spijkerbroeken, herensneakers, hoeden, of complete militaire outfits zijn, het staat ons allemaal! Heb je dus een buikje die je met een gewone broek niet verstopt krijgt? Sneak dan de volgende keer een paar herenjeans mee de pashok in en kijk maar wat je er van vindt. OH, en ga dan niet voor skinny low jeans, want die hebben de mannen gewoon van ons gepikt 😉

bron foto’s – Shutterstock.com

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like