Wat vind ik Lilliputiens toch een leuk merk! Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik het er echt zwak voor heb en producten die ik er van tegenkom heel moeilijk kan laten staan. Het is allemaal zo vrolijk, zo lief, zo leuk! Ik vertel mijzelf dat het een merk dat goed voor de ontwikkeling van kinderen is, door zijn kleuren, stoffen, fantasierijke personages, assortiment… Maar ik vind het zelf gewoon heel erg leuk.Gelukkig kunnen de meisjes Lilliputiens ook waarderen en ben ik er achter dat Louise, één van de 12 personages bij beiden favoriet is! Dat was natuurlijk ook wel te verwachten met Elena’s voorliefde voor pony’s en eenhoorns, maar dat ze regelmatig ruzie om Louise de knuffel zouden krijgen – dat had ik niet verwacht.

Ik besloot ze dan ook voor het nieuwe schooljaar allebei blij me maken met hun eigen Louise tas. Elena gaat naar groep drie, gaat nu serieus met school beginnen en ik verwacht dat er naast eten en drinken ook de nodige boekjes heen en weer mee moeten, dus ben ik voor haar voor de wat grotere schooltas gegaan.Valentina is nog geen twee, dus heeft geen schooltas nodig, dus bestelde ik voor haar de wat kleinere rugzakje waar een extra luier en doekjes in meekunnen, zonder dat ik dus een hele luiertas voor haar mee hoef te slepen. Er komt tenslotte een broertje aan en hij zal de luiertas in beslag nemen met alle spullen die hij als pasgeboren baby nodig heeft.

Wat ik niet had verwacht is dat Valentina zo enthousiast om haar rugzakje zou zijn. Ze doet het graag om, zegt gedag, gaat bij de deur staan zwaaien en “Bye!” roepen net zolang we ergens naartoe gaan. Buitenshuis weigert ze ook om haar rugzakje af te doen, maar paradeert er graag trots mee rond. Het is zo schattig, ik kan het niet aan!Wel zal ze de rugzakje goed tot zeker groep drie kunnen dragen, dus ben ik blij dat ik juist voor deze ben gegaan. Beide meisjestassen zijn stevig, van goede materialen en prima kwaliteit, hebben extra gespen om er voor te zorgen dat ze goed om kleine schoudertjes blijven zitten, extra vakken en handige handvaten en venstertjes om de snacks in de gaten te houden. Eens in zoveel tijd kunnen ze ook prima de wasmachine in, en zelfs de Louise knuffel gaat er in mee.

Overigens is het onderweg assortiment van Lilliputiens uitgebreid en kun je veel leuke Louise spullen voor meisjes of Georges voor jongens op de site van www.lilliputiens.be terugvinden. Happy Travelling of Back to School, leuk is het in ieder geval!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like