Sinds dat ene virus zijn intrede heeft gedaan, hebben we massaal de vakantie in eigen land weer omarmd. Dat is ook goed te begrijpen als je kijkt het veelzijdige aanbod in Nederland is en hoe vaak je kunt profiteren van mooie topparken korting. De komende tijd kun je hier tips vinden waar je rekening mee kunt houden, zodat je straks net wat makkelijker kunt kiezen waar je heen wilt en wat je daar kunt doen. Vandaag lees je over aanraders voor vakanties aan zee of in de natuur en tips voor als je kinderen ook meekomen.

Vakantieparken Nederland aan zee

Oké, je moet een beetje mazzel hebben met het weer, maar aan de strand opties zal het niet liggen. Nederland kent namelijk een kustlijn van 450 kilometer. Onze favoriete spot is het strand van Terschelling. Vertoeven op een eiland geeft toch het ware vakantiegevoel. Ook in de punt van Noord-Holland vind je een aantal fraaie vakantieparken in  kustplaatsen als Julianadorp en Schoorl. In Zuid-Holland raden we het bruisende Noordwijk en Ouddorp aan. Tot slot tippen we Zeeland, met brede zandstranden die ook nog eens als schoonste stranden te boek staan. Is de locatie voor jou niet heel belangrijk, maar wil je vooral geld besparen? Dan vind je altijd wel een goede vakantiepark aanbieding bij één van de vele tussenpartijen.

Met je kinderen op vakantie

Een gezinsvakantie kost natuurlijk snel wat meer en daarom is het fijn als er voldoende faciliteiten op het park aanwezig zijn. Gelukkig vind je zelfs bij de kleinere parken tegenwoordig alles van zwembaden tot animatieteams. Bij sommige parken, zoals Landal Greenparks, worden je kinderen zelfs vermaakt door een park mascotte en kun je goeie deals fixen via handige platformen als last minute Landal. Vind je het leuk om ook buiten het park een uitje te beleven? Dan is een bezoekje aan een attractiepark vaak een schot in de roos. Zo gaan wij jaarlijks met de hele familie naar de Efteling met korting. Bijkomend voordeel: de kids zijn vaak de dag daarop nog wel even aan het uitpuffen, waardoor je misschien ook eens toekomt aan je eigen hobby’s.

Vakantieparken Nederland in de natuur

De echte buitenmensen raden we aan om naar de Nederlandse bossen te trekken. In Overijssel, Drenthe en Limburg zijn veel parken met vrijstaande huisjes waar je omringd wordt door fluitende vogels en de geur van de bomen. Heeft je park iets minder ´wilde´ natuur in de buurt, dan kun je natuurlijk altijd de flora en fauna opzoeken in de dierentuin. Mocht je met de kids op vakantie zijn, dan kun je genieten van hun verwondering voor dieren die ze nog niet eerder hebben gezien. Als je een beetje goed zoekt vind je bovendien het hele jaar door wel kaartjes voor de dierentuin met korting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like