Het idee van je kind kwijtraken in een menigte doet vele moeders huiveren. Mij ook! Dus haalde ik de Spotter van de Kruidvat in huis, waarmee ik door middel van GPS mijn kind altijd op het oog kan houden. Ben je ook een panische mama die ten alle tijden wil weten waar haar kind is? Blijf dan vooral verder lezen, want ik laat het niet alléén uitgebreid aan je zien, je kunt er zelf ook ééntje winnen.
Zo’n moeder die haar iPhone altijd in haar handen heeft, blij wordt van gadgets, makkelijk gemaakte technologie, digitaal leven, dat ben ik. Een moeder die al jaren geleden zei dat het maar een kwestie van tijd is voordat onze kinderen net als huisdieren gechipped gaan worden, zodat we ze via een app kunnen traceren. Met de komst van de Spotter blijkt dat ik er niet ver naast zat! Ok, we gaan kindjes (nog :D) niet chippen, maar kunnen ze inmiddels wel via een app live volgen en daarmee altijd weten waar ze zich bevinden, of ze nou in de buurt of in een andere land zijn. Cool toch?!
De Spotter wordt met een boekje, oplader, activatiecode en handleiding verkocht voor 69,99. Voor dat geld heb je een apparaatje van een centimeter of tien, dat vrijwel niks weegt en makkelijk in een tas verstopt kan worden. Je kunt hem ook aan een riemlusje hangen en in een broekzak doen, maar je kunt er zelf net zo creatief mee zijn als je wilt. Zo’n Spotter is namelijk niet alleen handig voor kinderen, maar kan je ook helpen om je koffer, loslopende huisdier, oma, man, fiets of auto te traceren.
In het apparaatje zelf zit een sim kaartje waarmee de locatie achterhaald kan worden, en éénmaal geladen werkt de batterij maar liefst zeven dagen. Gebruik je hem niet de hele dag door zal je er dus veel langer (je hele vakantie) mee door kunnen. Er wordt op pre-paid basis gewerkt, en je kunt voor één, zes of twaalf maanden tegoed opwaarderen. Je betaalt hier 4,99, 26,96 of 47,88 voor, maar aangezien de eerste maand gratis is kun je het eerst lekker op vakantie meenemen om te beslissen wat je er van vindt.
Wij besloten de Spotter op een drukke zondag in de Efteling te testen, wat zowel briljant als stom tegelijk bleek te zijn. Slim om een product in die drukte te testen, stom omdat we urenlang hebben gelopen en alléén één attractie in konden. Voortaan gaan wij weer lekker op doordeweekse dagen, anders is het echt niet leuk!
Goed, met de Spotter op zak en de app gereed gingen we aan de slag. Ondanks de drukte kon ik op alle tijden zien waar Elena zich bevindt, en de werking van de app kan met een navigatie of GoogleMaps vergeleken worden. Lekker duidelijk, overzichtelijk en helder. En mocht Elena verdwaald raken kan ze de SOS knop indrukken, ik krijg dan een ietwat enge melding op m’n telefoon, waarop ik haar kan bellen, want er zit tenslotte een sim kaart in! Wat een handigheid dit! Zij praat in het apparaatje en hoort mij uit de Spotter terugkletsen. Het geluid is ook goed, maar daar gaat het met de Spotter niet om, want je wilt hem voornamelijk gebruiken om te weten waar je kinderen (of waardevolle spullen) zijn. Ik zou er ook niet voor de grap regelmatig naar bellen, want je belt wel naar een internationaal nummer, en dat kan een dure grap worden.

Gebruik de Spotter dus waar hij voor bedoeld is, bel enkel wanneer het echt noodzakelijk is, en je zal er alléén maar positief over kunnen zijn, zoals ik dat ben. Om je hier van te overtuigen kan ik het beste een tracker verloten, zodat je het zelf kunt uitproberen.

Wil je zelf een Spotter hebben? Doe dan mee met de winactie:
1. Track (haha snap je hem?) TrendyMommy op Facebook en Instagram
2. Laat hieronder in een reactie achter dat je meedoet

Mocht je me op social media al volgen dan kun je dat natuurlijk in een reactie hieronder vermelden! Winnaar krijgt persoonlijk bericht, dus doe mee met een geldig e-mail adres! Succes 🙂

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
De Veluwe
Verder lezen

De Veluwe

In Nederland zijn erg veel mooie steden en plaatsen, mooie natuur en bossen. Ik kan daar echt van…