KEET is inmiddels een begrip geworden en ook wij moesten er aan geloven. Heerlijk shoppen, bijkomen met een kopje thee en voldoende plek om de kleintjes zorgeloos te laten spelen. Woon je in Rotterdam, of ga je er een dagje shoppen – dit is waarom je zeker even langs KEET moet gaan.
KEET is een winkel dat opkomende en reeds gevestigde webshops een fysieke plek geeft waar de koper producten kan aanraken om ze in het echt goed te zien, iets wat bij webshops niet bepaald makkelijk is. Je kunt er nieuwe merken, labels en ontwerpers ontdekken, wat een unieke shopbeleving geeft, zeker omdat de labels, merken en webshops regelmatig wisselen en je er elke keer iets nieuws kunt ontdekken.
Naast het ontdekkend en winkelen, kan je bij KEET ook terecht voor een lekkere kop kop koffie of thee, huisgemaakte smoothies en lichte lunch gerechten in een gezellige sfeer. Alles is van hoge kwaliteit, heerlijk vers en lekker! Verder is de koffiecorner ideaal om met je laptop aan de slag te gaan, of met een vriendin een kopje koffie te drinken terwijl de kinderen in de ruime kidscorner spelen. Hier vind je een enorme schoolbord waar met krijtjes op getekend kan worden, veel knuffels en speelgoed, maar ook een grote tafel waar één van de vele boekjes gelezen kan worden. Elena vond het dan ook zo fijn dat ze tegen sluitingstijd niet weg wilde gaan.

KEET heeft ook een behoorlijk grote tafel met plek voor zo’n tien tot twaalf mensen waar je, wanneer je iets te vertellen hebt, welkom bent om workshops te geven, maar wij gingen er als gezin met twee andere gezinnen zitten voor wat zaterdagse gezelligheid. Al gauw bleven papa’s aan tafel zitten, gingen mama’s shoppen en maakten de kinderen de speelhoek onveilig. Terecht een hotspot voor gezinnen!

Je kunt KEET hier terugvinden.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
De magie van Noorse natuur
Verder lezen

De magie van Noorse natuur

Noorwegen staat bekend om zijn ongelooflijke natuurlijke schoonheid en biedt een gevarieerd landschap dat elke natuurliefhebber zal betoveren.…