Nu het buiten weer heel langzaam warmer wordt en de natuur weer groen begint te worden wil ik je graag kennis laten maken deze heerlijke en toepasselijke voorjaarsparfum van Issey Miyake. De geur is zoals zijn naam doet vermoeden gebaseerd op water, en past door zijn bloemerige geurnoten perfect bij een zachte lentedag. Kijk mee naar mijn review van deze bijzondere parfum en doe mee met de winactie zodat jij hem straks misschien naar je opgestuurd krijgt!

Issey Miyake – L’Eau D’Issey werd al in 1992 ontwikkeld door deze couture modehuis en geldt nog steeds als een van de mooiste geuren die je op een casual lentedag kunt dragen. Gebaseerd op water, vandaar ook zijn naam  L’Eau D’Issey (Water van Issey) begint de parfum als een frisse en opwekkende geur, maar laat al gauw lieve en zomerse bloemgeuren vrij, met een afbouw naar een ontspannende, door hout geïnspireerde geur. De maker van deze parfum, niemand minder dan Jacques Cavallier, dat zo’n beetje the Godfather van pafums is en vele wereldberoemde geuren heeft ontwikkeld voor oa. Dior en Givenchy, is naar eigen zeggen geïnspireerd geweest door watervallen, bloemen en frisse bosgeur in het voorjaar en heeft juist die geuren in L’Eau D’Issey verwerkt.

Deze parfum heeft een aparte flesje dat zowel chique als avant garde is. Gemaakt van dikke glas geeft het een luxe gevoel, en zijn aluminium dop met bolle bovenkant is zowel uniek als praktisch. Het is makkelijk open en dicht te maken, past goed in de hand en staat simpelweg mooi op je nachtkastje.

De geur is in eerste instantie heel erg fris, iets waar ik persoonlijk zo niet van hou, maar seconden later slaat het om in een heerlijke bloemengeur dat nog steeds wel fris is, zoals je van bijvoorbeeld hyacinten zou verwachten. Tot slot wordt de geursensatie compleet gemaakt door een sterkere geur van hout zoals ceder en sandelhout.

 

De geuren dat in L’Eau D’Issey heel erg terugkomen zijn lotus, fresia’s, cyclamen en sappige meloen, maar worden aangevuld door pioenen, lelies en een vleugje anjer. De basisnoten zijn een heerlijke combinatie van verfijnde houtsoorten als ceder, sandelhout, muskus en amber.

Persoonlijk vind ik het een overheerlijke geur, dat gedurende de hele dag om me heen blijft hangen, onmisbaar is voor deze tijd van het jaar, maar ook goed in de zomer en herfst te dragen is door een jonge vrouw, elke dag van de week, of ze nou in sneakers de boodschappen gaat doen, of een in een mantelpakje haar dag op kantoor doorbrengt.

En ik mag een set Issey Miyake – L’Eau D’Issey ter waarde van bijna 70 euro weggeven om iemands voorjaar heel goed van start te laten gaan. Deze uitgebreide set bestaat uit een grote fles eau de toilette van 50 milliliter, een luxe bodylotion van 75 milliliter en een douchecrème van 30 milliliter. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is mijn bereik op social media te vergroten door mij op Bloglovin’, Facebook, Twitter of Instagram te volgen en hieronder een reactie achter te laten dat je meedoet.

 

Klik hier voor Bloglovin’
Klik hier voor Facebook
Klik hier voor Twitter
Klik hier voor Instagram

 

 

 

 

 

Doe mee, laat een reactie achter met een geldige e-mail adres zodat ik je kan e-mail mocht je gewonnen hebben! Meedoen kan tot 10 april, een willekeurige winnaar krijgt een e-mail waarin ik naar de adregegevens vraag. Succes!

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like