Dat volle, dikke wenkbrauwen in zijn is niemand ontgaan. Wenkbrauw gels, poeders en potloden vliegen over de toonbanken en zelfs wenkbrauw tatoeages blijven steeds beter worden. Waar vrouwen vroeger met slecht getekende en groene wenkbrauwen rondliepen zien getatoeëerde wenkbrauwen er tegenwoordig erg subtiel en simpelweg mooi uit. *wijst naar haar eigen wenkbrauwen*Maar het blijft inkt, het blijft getekend, en van dichtbij is het duidelijk dat het nep is. Dus is er nu iets nieuws – de wenkbrauw extensions! Het idee is gelijk aan wimper extensions waar haartjes één voor één worden aangebracht met een speciale lijm dat zich goed aan de huid hecht.

Het duurt even voordat het er op zit, net als met alle extensions moet je een uur of twee in de salon zitten, maar het blijft ook een paar weken mooi, waarna je het weer kunt laten opvullen. Zelf vind ik het geweldig, en zou het graag willen uitproberen, met name omdat het minder extreem is dan wenkbrauwtransplantatie of zelfs tatoeëren, terwijl het resultaat meest natuurlijk oogt en niemand doorheeft dat het niet je eigen haartjes zijn.

Wel is het zo dat je voorzichtig moet zijn met slapen, gezicht wassen en afdrogen, zelfs hoe je shirts over je gezicht trekt, maar net als met alles is dat waarschijnlijk een kwestie van wennen. Voor speciale gelegenheden, waarbij er veel foto’s van je genomen worden of vakanties wanneer constant wenkbrauwen bijtekenen niet te doen is zijn deze natuurlijk ogende opvulling en verlenging van de wenkbrauw wel ideaal.

Bron foto’s 1
Bron foto’s 2

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like