Last minute Valentijnsdag cadeau inspiratie nodig? I got ya! Parfum is misschien niet helemaal origineel, maar er is geen gelegenheid waarop het geen leuk cadeau is. Je moet alleen wel even weten wat bij de persoon aan wie je het wilt geven past. Vandaag, net voor Valentijnsdag daarom wat inspiratie van Hugo Boss. Want Hugo Boss geuren zijn zo populair, dat er elke 10 seconden een eau de toilet van dit merk de toonbanken over vliegt en daarmee voor heel wat cadeau’s zorgt. Vandaag laat ik mijn vier favoriete geuren van Hugo Boss zien, twee dames en twee herengeuren, met wat uitleg over voor wie deze met name geschikt zijn:
We beginnen met de dames. Op dit moment schakel ik tussen Ma Vie Florale en The Scent For Her. Terwijl Ma Vie Florale vrolijk naar bloemen ruikt, perfect is voor overdag, in de lente, wanneer ik vrolijk ben en mijzelf niet te serieus wil nemen – is The Scent een serieuzer, volwassener en eleganter eau de parfum. Het is niet per se een avondgeur, maar wel één die ik bij een zakelijke outfit en een chique gelegenheid vind passen. Ook op een romantische date, wanneer ik me niet een meisje wil maar een vrouw wil voelen. Heel kort gezegd is Ma Vie Florale geschikt is voor een vrouw rond de 20 jaar, die in een vrolijk jurkje de lente verwelkomt, terwijl The Scent geschikt is voor een vrouw vanaf een jaar of 30 die krachtig, mysterieus, elegant en zelfverzekerd is. Kennen van de vrouw voor wie je een parfum koopt is dan ook belangrijk, zelf wissel ik de geuren af en stem het af op mijn stemming, outfit, make-up en gelegenheid. Dan de mannen. Dit zijn op dit moment mijn twee favoriete herengeuren van Hugo Boss. Zoals je ziet gebruikt mijn vriend ze ook, en dat is altijd mijn doen. Als ik iets niet lekker vind draagt hij het ook niet. Nou vind ik heel wat geuren van Hugo Boss erg aangenaam ruiken, met Boss Bottled als een soort evergreen qua mannenparfums, maar vertel ik vandaag over de nieuwste en naar mijn idee meest lente-achtige eau de toilette speciaal voor de heren. Want na Valentijn komt al gauw lente en is Boss Unlimited absoluut een aanrader. Een frisse, aromatische en energierijke parfum voor de wat jongere man. Een aparte, maar zeer geslaagde mix van munt, citrussen, rozen en kaneel, maar met een hint van ananas! Ik werd oprecht vrolijk van de geur, omdat het een mannelijke maar frisse en niet al te zware geur is. 
De andere is Hugo Iced. Deze nieuwste Hugo Boss geur is net als Boss Unlimited heel fris en doet denken aan de klassieke aquatische geuren die je bij mannenparfums wel vaker ziet, maar dan met noten van munt en thee, die helder, scherp en aards voelen. Deze krachtige geur wordt door Hugo Boss als de geur voor de millennial man omschreven, en ik vind de geur dan ook perfect voor een man rond 30 jaar.

Is het opgevallen dat ik Boss Unlimited en Boss MaVie Florale voor de wat jongere generatie vind? Een stel dat jongvolwassen is en net de wereld gaat verkennen, of mensen die nog erg jong van geest zijn, of simpelweg niet wat sterke geuren houden. Terwijl ik de Hugo Iced en The Scent (For Her) een getrouwd stel vind, twee krachtige mensen die hun plek in de wereld kennen en zelfverzekerd genoeg zijn om een statement eau de parfum te dragen. 
Voor welke van deze geuren je ook gaat, let er op dat Iced en Ma Vie Florale net nieuw zijn en wellicht nog niet overal beschikbaar. Oh, en bij Douglas ontvang je tot en met 29 februari 25% korting op Hugo Boss, en als je nu bestelt ze net op tijd voor Valentijnsdag binnen zijn 😉

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like