Wie zo nu en dan haar wenkbrauwen laat tatoeëren kan er tegenwoordig op steeds meer plekken ook nog eens wat sproetjes bijzetten. Sproetjes? Ja, sproetjes! De allernieuwste trend op het gebied van cosmetisch het gezicht tatoeëren zijn de fake freckles. Deze trend ontstond in Canada waar cosmetisch tatoeëerder Gabrielle Rainbow de sproetjes van haar beste vriendin wat aanzette zodat deze ze niet met make-up moest bijtekenen, en inmiddels is de #fakefreckles op Instagram een steeds vaker gezien fenomeen.Het idee erachter is dat sproetjes je jong, fris, vrolijk en schattig laten uitzien, maar ze door lagen make-up nauwelijks meer terug te zien zijn. Dus worden ze er op getatoeëerd. Meteen na de behandeling is het gezicht rood, lijken de sproeten net kleine bijensteken, en zijn ze de volgende dagen veel te donker en opvallend, maar kun je na een week of twee heel natuurlijk ogende, schattige sproetjes verwachten.

Het leuke aan fake freckles is dat ze oneffenheden en vlekjes op een hele andere wijze camoufleren, en je niet dagelijks naar foundations en camouflageproducten hoeft te grijpen, maar je sproetjes juist trots laat zien.Aan de andere kant zijn er tegenstanders van de trend. Een LA dermatoloog genaamd Ava Shamban benadrukt dat frisse sproetjes niet iedereen goed staan. Ze zijn tenslotte teken van opgelopen zonneschade aan het gelaat, en kunnen bij vrouwen over 30 aandacht van mooie punten, die je doorgans wil benadrukken, juist afleiden. Het is dus een trend waar de jongere vrouw makkelijk mee wegkomt, voor mij dan ook een reden om de trend over te slaan. Wat jij?

Een bericht gedeeld door Melissa Brockfield (@melissamayuge) op 6 Jan 2017 om 12:24 PST

Healed Freckle Tattoos on the lovely @d__elly 🌹#freckletattoo

Een bericht gedeeld door Anna Waychoff (@annawaychoff) op 7 Feb 2017 om 6:46 PST

Super proud of how beautiful these #fakefreckles turned out on @bythestrange these #tattooedfreckles will last about 2 years, and will soften up and look more natural when they are healed. ( photo 2 days post procedure) 💋💋💋 – #cosmetictattoo #tattoo #permanentmakeup #cosmetictattooing #brows #permanenteyebrows #micropigmentation #eyebrows #eyebrowsonfleek #eyebrowfeathering #cosmetic #permanentmakeup #tattooedfreckles #freckletattoo

Een bericht gedeeld door Gabrielle ❣ Twin Peonies (@gabriellerainbow) op 8 Feb 2017 om 9:49 PST

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like