THE BODY SHOP INTRODUCEERT – Piñita Colada

Laat de zomer maar komen, The Body Shop is er klaar voor en ik ook! Vanaf nu zijn de Special Edition Piñita Colada in zowel de winkels als online beschikbaar en ik kan je nu al vertellen dat ze ontzettend lekker zijn!
Schermafbeelding 2016-06-03 om 16.53.34Mocht je een liefhebber zijn van de Pina Colada, of gewoon de geurcombinatie van kokos en ananas onweerstaanbaar vinden, check deze producten dan vooral. Ren naar The Body Shop en vul je neusgaten met de heerlijkheid van de frisse fruitigheid van een tropische paradijs.

De producten zijn gemaakt van onder andere met de hand geplukte kokosnoten van de Antillen en ananassen uit Santo Domingo, samen vormen ze de meest exotische geurcombinatie die je vanaf volgende week ook gewoon in Nederland kunt ervaren.
Schermafbeelding 2016-05-26 om 16.43.52

Persoonlijk ben het meest enthousiast over de vrolijke douchegel die me al gauw van een goede humeur voorziet, maar is ook de bodybutter heerlijk verzorgend na het douchen, én blijft de geur urenlang om me heen hangen. Voor de echt warme dagen is de sorbet in de koelkast zetten en jezelf mee na het douchen insmeren een absolute aanrader.the body shop Maar geloof mij maar niet, check de producten vooral zelf uit en probeer ze eens niet te kopen. Succes!

Comments

comments

Heb je dit al gelezen?

Recente berichten