Regelmatig ontdek ik nieuwe beauty gerelateerde producten die door anderen hoog geprezen worden en ik niet anders kan dan het voor mezelf ook uit te proberen. Zo ook deze ORLY nagellak bonder. Bonder betekent letterlijk binder, dus wat deze product hoort te doen is je nagellak langer op je nagel te laten zitten. Uitproberen dan maar! Ik, met mijn buigzame nagels kan nooit lang genieten van een manicure. Het begin al na een dag te chippen en al gauw ziet het er zo uit:De nagel van mijn middelvinger heeft zelfs en sneetje, maar je kunt goed zien dat nagellak zelfs van de onderkant wegchipt. Doordat mijn nagels in deze staat zijn is bijvoorbeeld nail art niet te doen, aangezien ik er lang mee bezig ben en het er na een dag er alweer af gaat. Erg frustrerend allemaal, dus toen ik over de ORLY Bonder hoorde moest ik hem maar meteen uitproberen. Dus bestelde ik deze bonder via e-bay voor ongeveer 5 euro, dat is inclusief verzendkosten, dus eigelijk geen geld. Dit is wat ik met de post meekreeg: Een flesje oranje nagellakachtige vloeistof, met een handige paarse deksel, dat goed in de hand ligt en makkelijk en precies lakt. Aan de achterkant zie je een beschrijving en gebruiksaanwijzing. Afwachtend deed ik wat er gevraagd werd. Ik lakte mijn nagels met een laagje bonder basecoat en tot mijn verbazing was het binnen een minuut helemaal droog. Wel staat er duidelijk aangegeven dat het een rubberized lakje is, maar toen ik het opsmeerde verbaasde ik me heel erg over het resultaat. Mijn nagels waren namelijk wel droog, maar glanzend. Hierdoor dacht ik dat de bonder nog niet droog was, maar niets bleek minder waar. Het laagje dat opdroogt voelt ook daadwerkelijk rubberachtig aan en ziet er anders uit dan gewon nagellak. Het was wat mij betreft wel een goede teken, want zo’n structuur zou er toch zeker voor zorgen dat je lak op zijn plek blijft zitten?

Na bonder te hebben aangebracht lakte ik mijn nagels in een donkere kleur, zodat het chippen al snel duidelijk te zien zou zijn en wachtte het af. Wel merkte ik dat nagellak zich heel goed aan de ORLY bonder hechtte en het lakken aangenaam verliep. Fijn!
En, 4 dagen later, zagen mijn nagels er zo uit:

Nergens een afbrokkeling of wat dan ook te bekennen, ze zie er nu inmiddels een week later nog steeds geweldig uit! Wel heb ik op mijn wijsvinger in een hoekje een chip gevonden, maar ik ben dan ook een week lang aan het douchen, kind baden, afwassen en schoonmaken geweest en heb nog steeds goed uitziende nagels! Zelf een week later, nu, verbaas ik me elke keer dat ik naar mijn nagels kijk. Hoe kant dit?

 

Deze rubberen wondertje is inmiddels een favoriet geworden en zal voortaan altijd gebruikt worden, ik kan niet meer zonder! Absoluut een aanrader!

Te koop bij verschillende webshops en eBay.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like