Medio januari introduceerde OPI iets volledig nieuws op het gebied van nagellak en ik kon dan ook niet wachten om het uit te proberen! Ik kondigde het in december al aan, maar nu is het zover:

 

Ik heb de Liquid Sand van OPI mogen uitproberen!

 

 

Deze lijn is zoals ik al aangaf een volledig nieuw concept, waarbij je lakje niet egaal is, maar een korrelige zandstructuur bij het opdrogen heeft. Het korrelige wordt door glitters aangevuld en heeft een bijzonder en aparte finish.

 

De liquid sand collectie bestaat uit 8 verschillende kleuren lak en is het product van de samenwerking tussen OPI en Mariah Carey. De diva die ze is, wilde graag iets bijzonders creëren en ik moet dan ook toegeven dat het gelukt is.

 

 

Ik heb de donkerste variant, zwart met subtiele rode glitters genaamd “Stay the Night”

 

 

Het is een erg fijne lak, omdat hij lekker aanbrengt, makkelijk en precies over de nagel glijdt en al na twee laagjes de intense kleur bereikt, zoals je hieronder ziet.
Om deze bijzonder korrelige structuur te behouden wordt er over deze lak geen topcoat gelakt, desondanks kan ik je vertellen dat deze lak een week probleemloos op mijn nagels is gebleven.
En dat zegt veel! Ik denk niet dat ik ooit eerder zo’n langhoudende lak op mijn nagels heb gehad.

 

 

Ook was ik bang dat de structuur op mijn nagels storend zou zijn, onwennig, of zelfs panty’s en wollen kleding zou kunnen beschadigen. Gelukkig is dit absoluut niet het geval, het korrelige is voelt erg subtiel aan, en ik heb dan ook de eerste twee dagen constant mijn nagels lopen aaien. Heel leuk dus!

Enige nadeel die ik bij deze geweldige lak kan verzinnen is het feit dat het HEEL goed op de nagels blijft zitten. Hij is namelijk erg lastig om weer van je nagels te halen en mocht je hem gaan gebruiken raad ik je aan om je nagels in nagellakremover te soaken voordat je met een watje gaat wrijven. Hij gaat er namelijk niet af!

 

 

OPI is verkrijgbaar bij alle bekende OPI verkooppunten en kost ongeveer 14 euro per stuk. Je kunt ook een mini setje met alle kleuren voor 18 euro vinden! Ik ben er in elk geval erg blij mee!

 

 

Zijn jullie ook fan van OPI lakjes, of vind je ze maar te duur?

 

 

 

xoxo,

Andrea

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like