Ja je leest het goed, de stofzuiger der stofzuigers komt met iets compleet anders, namelijk een product dat niet zuigt maar blaast. Een haardroger. Hou je vast, dit ding gaat 400(!) euro kosten.Ok, Dyson heeft de wereld van stofzuigers veranderd, maar nu beweren ze het ook met haardrogers te gaan doen. Onlangs tweette het bedrijf “5 years. 103 engineers. #Dyson Supersonic is making an entrance. It’s the hair dryer as you’ve never seen it before.” Nou ja, kijk zelf maar: 
Wat de iPhone voor telefoons was, wat Tesla voor auto’s is, dat zou de Dyson Supersonic voor de haardrogers gaan worden. We kunnen het eind sepember in geselecteerde winkels verwachten, maar voorlopig zijn bekende haarstylisten zoals Jen Atkin (van de Kardashians, Chrissy Teigen en Jenna Dewan Tatum) laaiend enthousiast. Maar, aan de andere kant, die vinden 400 euro natuurlijk niet zo dramatisch.
De revolutionaire Dyson Supersonic haardroger heeft een compleet andere type motor dat ook nog eens in de houdgreep zit (dus niet in de bovenkant), en blaast lucht op een hele andere manier dan we van haardrogers gewend zijn. Alle opzetstukken zijn magnetisch – dus click and go, hij is zal in zilver/fuchsia en wit verkocht worden – fancy, heeft maar liefst 1600 watt vermogen – haar snel droog, een lange snoer – zodat je niet bij de stopcontact hoeft te staan, én hij is een stuk stiller dan de gewone haardroger – hallo muziek tijdens het föhnen. Bovendien wordt de Dyson Supersonic haardroger niet warm aan de buitenkant en zal je nooit je vingers of hoofdhuid branden,  en schijnt hij door zijn manier van lucht blazen je haar nooit beschadigen – dus geen gespleten haarpunten!

Hoe belachelijk 400 euro voor een haardroger ook klinkt, ik verwacht dat hij het goed gaat doen. We geven toch al enorme bedragen aan uiterlijke verzorging uit, en als deze haardroger echt zo goed is als hij belooft dan zullen er genoeg vrouwen zijn die hier geld voor opzij gaan leggen. Als je haar maar goed zit… 
Check de site van Dyson voor meer filmpjes over de Dyson Supersonic haardroger.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like