Vandaag weer eens een review over een product uit mijn badkamer kastje. Of wastafel…of badrekje. Afhankelijk van waar ik hem laat staan 🙂 Dit is namelijk mijn dagelijkse facewash, die ik twee keer per dag gebruikt.

Hij is van het merk Neutrogena en in Nederland helaas niet te koop. Meestal koop ik er dan ook 2 of 3 zodra ik me ergens in het buitenland bevind, want ik ben hier erg blij mee! Deze facewash komt in een hele handige flesje met een pompflacon, waardoor hij makkelijk te gebruiken is, als je je gezicht in de ochtend of avond hiermee wast.

Verder ruikt hij zo ontzettend lekker, ik moet zeggen dat dit een verslaving is, die geur…oh…zoet, maar fris. Heb je ooit verse rode grapefruit sap gedronken? Daar ruikt hij echt naar! Het is zo’n geur waar je gelijk wakker van wordt, maar toch blij om bent. Ik ben namelijk niet zo’n ochtendmens en deze facewash is toch een middel om mijn dag beter te beginnen! 🙂 Zo zie je maar weer wat voor invloed een geur op je mood kan hebben.

Goed, hij zit dus in een handige flesje en ruikt goddelijk, maar, wat nog meer?
Dat zal ik je eens vertellen!
De facewash is speciaal ontwikkeld om puistjes, rode plekjes en zelfs die vieze zwarte mee-eters aan te pakken, door de 2 procent salicylzuur die er in zit. De salicylzuur werkt erg zuiverend en ontstekingsremmend, wat rode plekjes in feite zijn: ontstekingen.
Hij heeft ook toegevoegde vitamine C, die ook goed is voor een egale huid en teint; terwijl hij de huid grondig reinigt, maar op een milde wijze, wat je merkt op het moment dat je hem gebruikt, hij schuimt namelijk niet heel erg, maar knapt je huid wel op. Hierdoor voorkomt hij de vorming van nieuwe puistjes. En, zoals elke goede anti-puisten facefash is hij helemaal olievrij. Hij kost ongeveer 7 euro, dus lekker voordelig.

Zelf gebruik ik hem al bijna een jaar en ben ik nog steeds erg blij met de resultaten. Ja, ik heb nog wel eens een puistje, maar dat heeft ook heel erg met hormonen en DIE tijd va de maand te maken, daar zou een chemische peeling niet eens wat aan kunnen doen. Maar voor de rest, op dat ene puistje na, ben ik superblij met deze facewash.

Daarnaast heb ik ook de scrub van de lijn gekocht, die ik 2 a 3 keer in de week gebruik, waar ik ook alleen maar positief over kan zijn. Hij haalt dode huidcellen van je gezicht af en vernieuwt je huid, en kost ongeveer 10 euro.

Nou heb ik hier nog een facewash een een scrub staan, die ik in de roze goodiebag ga doen, zodat een lezeres van de blog hier ook kennis mee kan maken, dus doe mee!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like