Nagels, je hebt ze in alle soorten en vormen, en ook alle kleuren zijn volkomen acceptabel. Je kunt zelfs de gekste vormen en siersels op je nagels hebben, vooral wanneer je wat jonger bent, en niemand die er van opkijkt. Maar wat zijn de nageltrends van aankomende maanden? Welke vormen en kleuren gaan we veel zien?
Deze winter zal gekenmerkt worden door allerlei nude en oudroze tinten, en er zullen veel warme, grijze tinten voorbij komen. Maar, ook op het gebied van nagelvorm gaan we veranderingen zien. Zo zijn Square Nails nog steeds erg populair, al zijn korte, gelakte nagels erg chique. Wij als moeders worden hier met name blij van, aangezien het praktisch is en er prachtig uitziet, zonder veel tijd en inspanning.Het allernieuwste en hotste trend qua nagels zijn de Stiletto Nails. Deze scherp gevijlde kattenklauwen zijn populair bij vrouwen die zelf niet zo veel moeten aanpakken, zoals sterren. Met name Rihanna en Beyonce zijn vaak met deze gedurfde fashion statement nagels gespot, maar dat zijn ook de dames die niet dagelijks moeten typen, luiers verschonen of huis netjes houden.
Zelf ben ik altijd van de Squoval Nails geweest, maar, als we verschillende nagellak merken moeten geloven zijn dé nagels van komende maanden Almond Nails. Deze mogen wat langer zijn, zo kun je ze ook makkelijk in een amandelvorm vijlen, en dit schijnt ook de moeilijkst te breken vorm van nagels te zijn. Vierkante nagels breken juist heel snel, en amandelvormige nagels het minst. Natuurlijk is een goede verzorging net zo belangrijk, dus kies je naast een goede vijl voor een fijne crème die je nagelriemen goed invet, en voor gezondere nagelgroei zorgt. Lemony Flutter is hier nog steeds favoriet. Daarnaast is het verstandig om voor een goede nagelverharder te kiezen, die de nagels die er al zijn versterkt en gezond houdt. OPI introduceerde onlangs een lijn Nail Envy in dé juiste, trendy winterkleuren.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like