Hele fijne make-up producten voor de kleine budget – daar worden we blij van! Zo ook deze MUA Luxe Velvet Lip Lacquers, die inmiddels uitgebreid zijn met nieuwe voorjaarskleuren.
De MUA Luxe Velvet Lip Lacquers beloven matte, smudgeproof en longlasting resultaat, wat voor een prijs van vier euro echt niet verkeerd is. Ik probeerde drie kleuren uit – Serene, Funk en Kooky. Een zachte, roze, uiterst voorjaars-achtige kleur; een opvallende, intense en dieproze  kleur; en een gedurfde, donkerpaarse kleur. Drie erg uiteenlopende kleuren om eens goed uit te proberen en aan jullie te laten zien!MUA zegt dat de Velvet Lip Lacquer een gepigmenteerde en gladde lipproduct is dat snel opdroogt, moeiteloos aangebracht wordt en zijdezacht aanvoelt, zonder uit te vegen of van de lippen af te brokkelen.

Verpakt in chique karntonnen doosjes, waar je de luxe lijn van MUA aan herkent vind je de elegante, matte, glazen flesjes, die bijzonder mooi om te zien zijn. Je ziet de kleur die er in zit, en de zwarte plastic deksels geven aan wat het product is, mocht je het vergeten. 😉

Hierin zit een behoorlijke hoeveelheid romige lipproduct dat niet bepaald aangenaam ruikt, en een typische sponsapplicator waar de meeste vloeibare lipproducten van voorzien zijn. Bij het swatchen viel het op dat de kleuren erg intens zijn, maar wat mij nog meer bijbleef is dat ze gedurende mijn hele dag, inclusief schoonmaken, afwassen en douchen bleven zitten.Uiteindelijk gingen ze pas na goed wrijven met waterproof make-up remover weg, en ging ik aan de slag met het testen. De kleuren brengen inderdaad makkelijk aan, met name omdat de lip laquer nat is. Eenmaal aangebracht drogen ze snel op en blijven ze wel echt muurvast zitten. Eten, drinken, kusjes geven, de laquers kunnen het allemaal makkelijk hebben, en blijven extreem gepigmenteerd.

De kleuren zijn erg levendig, en worden niet dof en vaal, ook voelen ze fluweezacht aan op mijn lippen. Er is van uitdroging geen sprake, wat natuurlijk erg fijn is, maar je moet wel zorgen dat je lippen goed gescrubd zijn voordat je de lip laquer aanbrengt, omdat velletjes extra zichtbaar worden. Zo had ik na een weekje flink met griep gesukkeld te hebben erg droge lippen, iets wat je op deze swatchfoto’s maar al te goed ziet.

De drie kleuren zijn allemaal mooi, al vind ik Funk helemaal bij mij passen, en doet het ook nog eens wonderen voor mijn lippen die er ineens erg vol uitzien. Ja, Funk is hier favoriet!
Uiteindelijk blijven de lip laquers bijzonder lang op mijn lippen zitten, en zien ze er na 12 uur, na een dag vol eten, drinken, lippen bijten, douchen en kusjes geven afgebrokkeld uit, zoals hieronder, maar, na 12 uur mag dat ook wel, vind ik.

De lip lacquers zelf ook uitproberen? Ze zijn in 5 levendige kleuren beschikbaar bij de geselecteerde Kruidvat filialen voor een zacht prijsje van 4.99. 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like