Mommy’s got a brand new toy!

Vandaag viel mijn nieuwste aankoop op de mat en ik kan wel stuiteren van enthousiasme! Wanneer het op make-up aankomt is dit absoluut één van mijn favorieten, en deze is mijn meest complete item ooit.

IMG_9279

Goh, wat zou het zijn? 

 

Verpakt in een bubbeltjes envelop, om het niet te beschadigen werd het bij me afgeleverd en toen ik het opende was het in een zwarte, naamloze kartonnen doosje. Eénmaal uit de verpakking gehaald is het een zwarte plastic verpakking dat waarschijnlijk al aangeeft wat het is. Weet jij het al? 🙂

IMG_9280

Het is mijn nieuwe 120 oogschaduw palette! Woohoo!
Ik was hier als klein meisje al dol op, en ondanks dat ik al aardig wat palettes in mijn verzameling heb, heb ik nog nooit zo’n grote, volledige aangeschaft! Tot nu. Oh ik ben zo enthousiast, had ik dat al gezegd? 😀

 

Gevonden op eBay, voor niet veel geld, maar wat een beauty is het, check de kleuren dan!
IMG_9286
Zoals ik al zei, waren ze goed verpakt, zelfs in doorzichtige folie en dan ook nog eens plastic, geen wonder dat ze heelhuids letterlijk op de mat vielen. (en bedankt meneer de postbode)

IMG_9285De uitklapbare verpakking heeft twee lagen oogschaduwen, die je op elkaar stapelt om het te kunnen sluiten, of geopend naast elkaar zet, zodat je overzicht van kleuren hebt en makkelijker kunt werken.
IMG_9302

IMG_9301IMG_9289IMG_9287

 

De kleuren variëren vanaf wit, tot en met zwart, en nog 118 kleuren van de regenboog tussenin! Naast matte en shimmer wit en zwart, zijn er ook heel veel roze, paarse, groene, en blauwe kleuren, van licht naar donker, van mat tot glanzend. Er zijn zelfs accent kleuren, zoals een groene met oranje spikkels.

 

 

Ook zijn er genoeg bruine tinten, maar dat is niet waar deze palette voor is! Deze is voor statement ogen, opvallende looks, felle accenten en eindeloos combineren en met make-up spelen.

 
Hier een aantal voorbeelden:
Paars en roze, groen en bruin, bruin met blauw of GROEN! 

 

 

Houden jullie ook zo van oogschaduwpaletten?

xoxo,
Andrea

 

 

 

Comments

comments

Heb je dit al gelezen?

Recente berichten