Regelmatig kom ik bij Action budgetproof make-upjes tegen en kan het maar moeilijk weerstaan om van alles één mee te nemen. Soms vallen ze goed uit, zoals de oogpotloden waar ik super enthousiast over was, soms zijn het wel echt hele goedkope dingen waar je maar niks mee kunt. Ik weet dan ook eerlijk gezegd nooit wat ik er van kan verwachten. Daarom nam ik deze duo oogschaduw pennen mee: ze zagen er erg boeiend uit en ik had geen idee wat voor kwaliteit het zou zijn. Maar ach, 1.09 voor twee sticks, beide met twee uiteindes… kost niks!

 

De potloden zijn per twee verpakt, hebben een ronde kant om over de ooglid aan te brengen en een puntige kant om accenten te maken; en zo op een hele makkelijke manier een smoky effect te creëren. Aan de achterkant vind je een duidelijke uitleg van hoe je deze potloden moet gebruiken, en je kunt ze in vele verschillende kleurcombinaties terugvinden, allemaal met een glanzende afwerking. Ik nam twee pakjes mee en had dus vier sticks om uit te proberen.

Met een duidelijke uitleg aan de achterkant en praktische penvorm, werken de oogpotloden makkelijk, liggen goed in de hand en verwacht ik goed resultaat. Vooral wanneer ik naar de swatches kijk. De kleuren zijn redelijk gepigmenteerd, maar dat merk je pas na meerdere lagen. De kleuren zien er dan wel mooi uit, dus verwacht ik wel OK resultaat wanneer ik het op mijn ogen aanbreng.
Maar helaas, na vele keren over mijn oogleden aangebracht te zijn, blijken de potloden nagenoeg onmogelijk mee te werken, ik heb zelfs zo veel laagjes aangebracht dat mijn huid aan elkaar bleef plakken en ik het maar moest afspoelen. De pigmentatie is slecht, vooral wanneer je vettere oogleden hebt, de kleuren passen niet bij elkaar en zijn dan niet eens zichtbaar, dus heb ik het maar opgegeven, al wilde ik oogschaduw over de potloden aanbrengen, net als bij mijn Sleek primers. Helaas is dat gewoon niet gelukt en kan ik geen positief punt aan deze oogpotloden vinden. Zo jammer, het beloofde veel, maar ik kan er gewoon helemaal niks mee.

Uiteindelijk zou ik de potloden dan ook niet aanraden, tenzij je een jonge meid bent of net met make-up begin en op een goedkope wijze een beetje wilt oefenen, maar als je al jaren met verschillende crème producten hebt gewerkt zal je deze potloden niet op prijs kunnen stellen.

 

 

Wat vinden jullie er van? Koop je überhaupt weleens make-up in Action?

 

 

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like